background img
banner
banner

Παράταση της σύμβασης για τα απορρίμματα ως τις 19 Απριλίου

ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Σε έγκριση τροποποίησης της σύμβασης (ως προς τη χρονική διάρκεια) περί μεταφοράς 10.000 τόνων στερεών αποβλήτων στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων στη θέση «Τριανταφυλλιά» του Δήμου Ήλιδας του Σ.Δ.Σ.Α. Ν. Ηλείας, προχώρησε στη συνεδρίασή της την περασμένη Παρασκευή, η Οικονομική Επιτροπή του δήμου.

Επρόκειτο για αίτημα της εταιρείας Green Waste περί παράτασης της σύμβασης, ενώ η ανάγκη τροποποίησης προέκυψε λόγω περιστάσεων που δεν ήταν δυνατόν να προβλεφθούν από την αναθέτουσα αρχή.

Επίσης, ξεκαθαρίζεται πως δεν υπάρχει καμιά αύξηση τιμής. Υπενθυμίζεται ότι στη σύμβαση προβλέπεται πως σε περίπτωση που παραταθεί η ισχύς της υπουργικής απόφασης, τότε θα παρατείνεται αυτοδικαίως και η σύμβαση μεταφοράς μέχρι την ημεροχρονολογία παράτασης της ισχύς της ή μέχρι την εξάντληση της συμφωνηθείσας ποσότητας των 10.000 τόνων Α.Σ.Α. Αποφασίστηκε έτσι παράτασης της σύμβασης έως τις 19 Απριλίου σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Παράλληλα, έγινε και τροποποίησης Προγραμματικής Σύμβασης (ως προς την χρονική διάρκεια) για την διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr