background img
banner
banner

Στη Βουλή οι επιστολές του Εμπορικού Συλλόγου μέσω αναφορών των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ PCR TEST

Τα έγγραφα του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιάλειας για μια ακόμη φορά μπαίνουν και κοινοποιούνται στη Βουλή των Ελλήνων.
Οι επιστολές της διοίκησης του Συλλόγου προς τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Ανάπτυξης για τις αυξήσεις στην ενέργεια και τον υπουργό Υγείας για συνταγογράφηση των PCR Test, έγιναν αντικείμενο αναφοράς των βουλευτών της αντιπολίτευσης του νομού Αχαΐας, Σίας Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου.

΄΄Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα των αγώνων που κάνουμε σαν πρωτοβάθμια σωματεία μέσα από τον υγιή συνδικαλισμό. Ως Εμπορικός Σύλλογος θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα βασικά μας προβλήματα χωρίς παρωπίδες βάζοντας πάνω από όλα τα συμφέροντα των εμπόρων, των υπαλλήλων, των οικογενειών μας και του κλάδου μας.
Θα συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη να αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου μας βάζοντας στην άκρη μικροκομματικά συμφέροντα, κοιτώντας πάντοτε το δάσος και όχι το δέντρο΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου ο οποίος παραθέτει την κοινοβουλευτική αναφορά που έκαναν οι βουλευτές Αχαΐας προς την Βουλή των Ελλήνων, ευχαριστώντας τους γι’ αυτή τους την κίνηση.

Το περιεχόμενο της αναφοράς

Συγκεκριμένα, στην αναφορά, που έχει αποδέκτες το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων και τους υπουργούς Υγείας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναφέρεται:

΄΄Μπροστά στη νέα μετάλλαξη και τα νέα μέτρα πρέπει για ακόμα μια φορά ο εμπορικός κόσμος να αντιμετωπίσει μόνος του όλο αυτό το χάος και τα υπερβάλλοντα έξοδα.
Δύο χρόνια τώρα πληρώνουν από το υστέρημα τους δεκάδες ευρώ για μάσκες, αντισηπτικά, rapid test και μοριακά τεστ χωρίς να έχουν καμία βοήθεια από το κράτος, το οποίο στηρίζουν με τους φόρους και τις εισφορές τους.

Ο κλάδος του λιανεμπορίου βάλλεται από παντού. Η οικονομική αδυναμία των χιλιάδων Εμπόρων και αυτοαπασχολούμενων να ανταπεξέλθουν ακόμα και στα απαραίτητα ύστερα από τα καταστροφικά lockdown και τα αποτυχημένα ημίμετρα των “click” σε συνδυασμό με το κύμα ακρίβειας και τις αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας προοιωνίζουν ένα εφιαλτικό μέλλον. Επισυνάπτονται οι σχετικές επιστολές. Παρακαλούμε για την άμεση εξέταση της Αναφοράς μετά των Επιστολών, για την απάντηση και την ενημέρωσή μας σχετικά με τις ενέργειές σας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr