background img
banner
banner

«Τα παιχνίδια εντυπώσεων και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων δεν έχουν θέση στην υγιή δημόσια διοίκηση»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

Να λειτουργήσει έτσι ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στο έργο ανάπλασης της πλατείας Αγ. Λαύρας ζητούν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται πέριξ της πλατείας, μέσω επιστολής που προώθησαν προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου- Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου. Υπενθυμίζεται πως η Αποκεντρωμένη καλείται να εξετάσει τις ενστάσεις που κατέθεσαν για τη νομιμότητα της ανάκλησης της έκπτωσης και της απόφασης υποκατάστασης του εργολάβου, πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της Αιγιάλειας.

Το έγγραφο, που εστάλη τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, υπογράφουν περισσότεροι από τριάντα επαγγελματίες και μεταξύ άλλων, τονίζουν: ΄΄Είναι αδιανόητο μετά από δύο χρόνια περίπου και τη στιγμή που υπάρχει επιτέλους μία έτοιμη λύση να σταματήσει πλέον ο αργός θάνατός μας, που αφορά την ολοκλήρωση του έργου, δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης να προσφεύγουν ενάντια, ουσιαστικά στη ζωή μας, στην ελπίδα μας από τη στιγμή μάλιστα που διαχειριστική αρχή έχει εκφράσει θετική γνώμη για τη συνέχιση του έργου και τις διαδικασίες και κανένας εργολάβος που συμμετείχε στον διαγωνισμό δεν έκανε ένσταση΄΄.

Σημειώνουν ακόμη πως ΄΄μεγαλύτερη σημασία και αξία από τις πολιτικές ή οποιεσδήποτε άλλες σκοπιμότητες έχει και η επιβίωση ημών και των οικογενειών μας. Είμαστε και εμείς πολίτες και έχουμε τα ίδια δικαιώματα΄΄. Και καταλήγουν: ΄΄Περαιτέρω καθυστέρηση του έργου θα αποτελέσει το ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ. Τα παιχνίδια εντυπώσεων και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων δεν έχουν θέση στην υγιή δημόσια διοίκηση. Θέλουμε να ζήσουμε κι εμείς. Σεβαστείτε την ύπαρξή μας και τον αγώνα μας με την επιβίωσή μας. Δεν αντέχουμε άλλο΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr