background img
banner
banner

Παναιγιάλειος: Παραμένει η προσωρινή διοίκηση μέχρι την απόφαση του Πρωτοδικείου

ΆΡΧΙΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ Ο ΤΟΚΑΜ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  

Η αίτηση που είχε κατατεθεί από τον Γιώργο Μπέσκο και τον Βασίλη Ροδόπουλο (φωτό), για παράταση εκπροσώπησης της προσωρινής διοίκησης στη διαχείριση του Παναιγιάλειου, συζητήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιανουαρίου, στο Πρωτοδικείο Αιγίου.   Στο δικαστήριο παραβρέθηκαν από πλευράς διοίκησης εκτός των προαναφερθέντων και οι Γιάννης Μπαλτιμάς και Γιώργος Μπάστας. Αντίδικος ο πρώην πρόεδρος του Παναιγιαλείου, Γιώργος Γκάμαρης, που παρουσιάστηκε μαζί με τον πρώην Γενικό Αρχηγό Αλέξανδρο Ρούβαλη και εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο Κώστα Χαρτοφύλακα.

Το δικαστήριο έδωσε παράταση στην εκπροσώπηση της προσωρινής διοίκησης στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, μέχρι την έκδοση της απόφασης του, που αναμένεται το αργότερο σ’ ένα μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι το προσωρινό ΔΣ μπορεί να χειρίζεται όλα τα θέματα της ομάδας, όπως μεταγραφές, εγγραφή στο Μητρώο για να λάβει την αθλητική αναγνώριση και ότι άλλο κρίνει απαραίτητο.

Σχετικά με την παράταση που της δόθηκε από το Πρωτοδικείο, η προσωρινή διοίκηση ανακοίνωσε:

«Συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Αιγίου η αίτηση των κ. Γιώργου Μπέσκου και Βασίλη Ροδόπουλου για τον ορισμό της προσωρινής διοίκησης 

Η απόφαση θα εκδοθεί στο προσεχές διάστημα. Το Πρωτοδικείο ενέκρινε το αίτημα των αιτούντων για παράταση στη χορήγηση προσωρινής διαταγής, ώστε να εκπροσωπεί η προσωρινή διοίκηση την ομάδα μας στην πορεία του πρωταθλήματος μέχρι την έκδοση της απόφασης. 

Τα δημοσιεύματα και οι δηλώσεις του κ Γκάμαρη περί επενδυτών από αφρικανική χώρα μόνο θυμηδία δημιουργούν. 

Σε αντίθεση με τις αερολογίες που ξεπερνούν τη σφαίρα της φαντασίας, σας ενημερώνουμε ότι στον προσεχή αγώνα της ομάδας μας που είναι ένας από τους τελικούς που θα δώσουμε για την ανάκαμψη της, θα είναι διαθέσιμος μετά από συντονισμένες ενέργειες της προσωρινής διοίκησης ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής μας  Στήβεν Τοκάμ.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους, που είναι η μεγάλη μας δύναμη και αρωγός στην αγνή προσπάθεια που κάνουμε για την αναγέννηση της ομάδας μας, να είναι την Κυριακή στο γήπεδο.» 

Στην προπόνηση και ο Στηβ Τοκάμ 

Στην προετοιμασία του Παναιγιάλειου για τον αγώνα της Κυριακής στο Αίγιο με την Αναγέννηση Αρτας, προστέθηκε από την Τρίτη 11 Ιανουαρίου και ο Στηβ Τοκάμ. Το ΔΣ του Παναιγιάλειου φρόντισε να του εκδοθεί το δελτίο, οπότε θα βρίσκεται και αυτός στη διάθεση του Φάνη Γκέκα.

Παράλληλα έτοιμο είναι και το δελτίο του «αριστεροπόδαρου» Κυπαρίσση Γκασίδη, ο οποίος αφήνει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις και αναμένεται να προσφέρει από την πλευρά του πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr