background img
banner
banner

ΓΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΙΝΟΥ & ΑΜΠΕΛΟΥ: «Επικίνδυνη διγλωσσία της δημοτικής αρχής Καλογερόπουλου»

Από την Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» του Χρήστου Γούτου, δόθηκε στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση: «Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας, προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος, όταν ρωτήθηκε για τη Σχολή Οίνου και του Αμπέλου στο Αίγιο με παρότρυνση για συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τον Πρύτανη κ. Μπούρα, απάντησε ότι “θα αναζητήσει άλλο φορέα, αφού το Πανεπιστήμιο μπορεί να φέρει τη Σχολή και μετά να την πάρει και να φύγει”!
Μόλις χθες, ο συντάκτης της ανακοίνωσης και σύμμαχός του αντιδήμαρχος Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα.
Ξαφνικά εμφανίζει τον Δήμο ανοιχτό σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο…σε τέτοιο σημείο που δεν χρειάζεται τις υποδείξεις της αντιπολίτευσης για ένταξη στην Γεωργική Αμερικανική Σχολή, μαζί με Μεσολόγγι, Αμαλιάδα και πιθανά τα γειτονικά μας Καλάβρυτα. Για ένα τόσο σημαντικό θέμα η Δημοτική Αρχή εμφανίζεται με διπλή γλώσσα.
Η διγλωσσία αυτή είναι επικίνδυνη και μακάρι να μην αποβεί και μοιραία για μια ακόμα ευκαιρία ανάπτυξης της περιοχής μας».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr