background img
banner
banner

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ

Στην τελική ευθεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου με επίσημο προσκεκλημένο (και ομιλητή) τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, εισέρχονται από αύριο (Δευτέρα) τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας.

Οι συσκέψεις μεταξύ των «γαλάζιων» στελεχών είναι συνεχείς το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να κορυφωθούν την εβδομάδα που ξεκινά από αύριο, καθώς στόχος είναι να πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό κομματικό επίπεδο, μα κυρίως στους φίλους και τα μέλη της παράταξης, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο συσπειρώνονται «αγκαλιάζοντας» την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας.

Ενδεικτικό είναι ότι οι προσκλήσεις για την εκδήλωση ήδη έχουν εξαντληθεί, με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βασίλειο Σταθακάρο να δηλώνει σχετικά: «Ευχαριστούμε τους δεκάδες φίλους και τις φίλες, υποστηρικτές της ΝΔ στην Αιγιάλεια, που από την πρώτη στιγμή έδειξαν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για την επικείμενη εκδήλωσή μας και οι οποίοι προμηθεύτηκαν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τις προσκλήσεις τους, προκειμένου να βρεθούν μαζί μας στις 28 Φεβρουαρίου. Δυστυχώς, ο κορωνοϊός και τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα δεν μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε μία μεγαλύτερη (σε προσέλευση κόσμου) εκδήλωση. Δεσμευόμαστε, όμως, ότι μέσα στο καλοκαίρι, όταν και θα έχουμε πλέον επανέλθει στην κανονικότητα, θα διοργανώσουμε μία ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο σε όλους εκείνους που στηρίζουν τόσα χρόνια την προσπάθειά μας».

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο «Λιόπετρο» (Φωνησκαριά Αιγίου), έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7.30μ.μ. και θα περιλαμβάνει (πλην της συνεστίασης) ομιλία από τον κ. Βορίδη που θα αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr