background img
banner
banner

Στον Άγιο Δομίνικο και το “Survivor” ο Τάκης Καραγκούνιας!

Ο ΑΙΓΙΩΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Ένας Αιγιώτης, είναι το νέο πρόσωπο στο “Survivor”, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το επεισόδιο του οποίου θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το επόμενο Σάββατο. Ο λόγος, για τον Τάκη Καραγκούνια, τον 48χρονο πρώην πρωταθλητή και προπονητή πυγμαχίας ο οποίος  ίσως βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο (ή είναι καθ΄ οδόν) και προετοιμάζεται για το παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Καραγκούνιας αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές μορφές του Άτλαντα, έχοντας κατακτήσει συνολικά 10 μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών! Έξι φορές “χρυσός” πρωταθλητής Ελλάδας, δύο φορές “αργυρός” και τέσσερις “χάλκινος”. Υπήρξε μέλος των Εθνικών ομάδων επί σειρά ετών και ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ενώ έχει διατελέσει και διαιτητής ποδοσφαίρου. Ο αδελφός του Σωτήρης είναι ιερέας και παλαιότερα υπήρξε ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικές ομάδες της Αιγιάλειας.

Ο Τάκης υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου μέχρι και Β΄ Εθνικής και μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο να διαιτητεύσει στην Superleague ωστόσο δεν του επετράπη λόγω ηλικίας. Επιπλέον, έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος στο πολεμικό ναυτικό. Μετά την αποστρατεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Νέο μέλος στους Μαχητές

Οι μεν Διάσημοι θα υποδεχτούν την Κάτια Ταραμπάνκο, αλλά και οι Μαχητές θα αποκτήσουν τον Τάκη Καραγκούνια, σύμφωνα με πληροφορίες, του οποίου το παραπάνω βιογραφικό αποδεικνύει ότι είναι ένας πραγματικός μαχητής, ένας αληθινός Survivor.

Αέρας ανανέωσης πνέει λοιπόν στο Survivor 5, λίγο πριν κλείσει δύο μήνες προβολής με νέους παίκτες να έχουν μπει και στις δύο ομάδες και η συνέχεια του ριάλιτι αναμένεται με ενδιαφέρον.

Μηνύματα από φίλους του στο facebook

O προσωπικός λογαριασμός του Τάκη Καραγκούνια αναμένεται να πάρει… φωτιά τις επόμενες ώρες, καθώς έγινε ήδη γνωστό ότι θα αποτελέσει μέλος του παιχνιδιού.

“Δικό σου το φετινό SURVIVOR!!!”, “Καλή επιτυχία φίλε είμαστε μαζί σου!!”, είναι τα δύο πρώτα μηνύματα που εμφανίστηκαν στο προφίλ του και αναμένεται συνέχεια. Καλή επιτυχία και από εμάς!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr