background img
banner
banner

Άνδρας επετέθη στη γυναίκα του και την έκοψε με γυαλί στο πρόσωπο

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ.

Ενός σοβαρού περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας επιλήφθηκαν την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου και η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Γυναίκα κάλεσε την αστυνομία καταγγέλλοντας ότι φίλη της στον οικισμό Μεσσηνέζη, την ειδοποίησε ότι κακοποιείται από τον σύζυγό της. Το θύμα είχε κλειδωθεί στο μπάνιο και κάλεσε σε βοήθεια. Ο δράστης ήδη είχε προλάβει και την είχε κόψει με γυαλί στο πρόσωπο…

Ευαισθητοποιημένοι, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν αμέσως στο σημείο. Μάλιστα, αναφέρουν: ΄΄Κακοποιούσε τη γυναίκα του χτυπώντας την εντός της οικίας τους. Το γεγονός έγινε γνωστό όταν η παθούσα κλειδώθηκε στο μπάνιο του σπιτιού της για να γλυτώσει την μανία του δράστη συζύγου και ενημέρωσε τη φίλη της με το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο πρόλαβε και πήρε μαζί της κι ενώ ο σύζυγός της με κλωτσιές προσπαθούσε να σπάσει την πόρτα για να συνεχίσει αυτό που είχε ξεκινήσει, απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει.”

Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Α.Τ. έφτασαν άμεσα στο σημείο και αφού δεν υπήρχε χρόνος, φοβούμενοι τα χειροτέρα, εισήλθαν στο σπίτι και άμεσα κατάφεραν και συνέλαβαν τον 53χρονο άνδρα τον οποίο οδήγησαν στο Α.Τ. για τον σχηματισμό δικογραφίας με τα αδικήματα που χαρακτηρίζουν τον νόμο περί ενδοοικογενειακής βίας.

Την κακοποιούσε επί χρόνια αλλά σώπαινε γιατί φοβόταν για την ίδια και το παιδί τους…

Η 45χρονη παθούσα, η οποία όπως ανέφερε κακοποιούνταν πολλά χρόνια αλλά δεν μιλούσε γιατί φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα και για το νεαρό της ηλικίας του παιδιού τους, το οποίο δεν ήθελε να πληγωθεί…

Αφού πήγε στο νοσοκομείο, όπου της έγινα η παροχή πρώτων βοηθειών και συρραφή σε κόψιμο στο πρόσωπο και στο σαγόνι από επίθεση με γυαλί από τον 53χρονο δράστη-σύζυγό της, νωρίτερα προσήλθε συνοδευόμενη από τους αστυνομικούς της βάρδιας, στο Α.Τ. και υπέβαλε μήνυση κατά του συζύγου της. Αποτρέποντας τα χειρότερα… Καμία ανοχή…΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr