background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – PLAY OFF: Πέρασε σίφουνας από την Αχαγιά η Αιγείρα / Ακράτα

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑΙ, ΆΡΗ Π. ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ

Ξάφνιασε την Αχαγιά και την κοινή γνώμη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας, η εμφατική νίκη 3-0 της Αιγείρας / Ακράτας απέναντι στην Αχαϊκή.

Στην κορυφή της βαθμολογίας δίπλα στην Αιγείρα / Ακράτα στέκεται και το Πάτραι, που με το γκολ του Δημητρακόπουλου στο 34΄, πήρε την εκτός έδρας νίκη 1-0 από τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.
-Καταιγιστικός ο Άρης Πατρών προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο του Αετού Π., που στη συνέχεια μείωσε σε 2-3, όμως ο Άρης των πολλών καλών ευκαριών που δημιούργησε, πήρε τελικά τη νίκη 3-2.
-Συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά και απέναντι σε αντιπάλους των άλλων ομίλων η Νίκη Προαστείου, που κατέκτησε σημαντική νίκη 2-1 στο Ριόλο απέναντι στον Πανμοβριακό. Στο 3΄ ο Αντωνόπουλος και στο 82΄ ο Ντζάνης τα γκολ για την ομάδα του Προαστείου, ενώ είχε ισοφαρίσει 1-1 ο Γραμματικόπουλος στο 57΄ για τους γηπεδούχους.

-Στο ένα από τα δυο παιχνίδια που είχαμε ισοπαλία στα μπαράζ ανόδου, στο γήπεδο Παραλίας η Δόξα ισοφάρισε 1-1 στο 7΄ με τον Φωτόπουλο, το γκολ που είχε πετύχει για τον Ατρόμητο Π. από τα …αποδυτήρια ο Τσάκωνας στο 3΄.

-Χωρίς γκολ τελείωσε τέλος το ντέρμπι ανάμεσα στην Θύελλα Πατρών και τον Κεραυνό.

Αχαϊκή – Αιγείρα / Ακράτα 0-3

Μεγάλο διπλό στην Αχαγιά ήταν το κατόρθωμα της Αιγείρας / Ακράτας στην πρεμιέρα των playoff της Α΄ κατηγορίας. Η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά με το ευρύ σκορ 3-0 σε βάρος της πρωτοπόρου του 1ου ομίλου Αχαϊκής, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στις τάξεις της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας, που έθεσαν αυτόματα σαν ένα από τα φαβορί της κατάκτησης του πρωταθλήματος, την ομάδα από την ανατολική Αιγιάλεια.

Η γηπεδούχος Αχαϊκή ξεκίνησε δυνατά από τα πρώτα λεπτά, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Λεπενιώτη. Εξαίρεση η εκτέλεση φάουλ του Μπουρλάκη στο 37΄πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο β΄ ημίχρονο η Αιγείρα / Ακράτα με τον χρόνο κέρδιζε τις εντυπώσεις και γήπεδο προς την αντίπαλη περιοχή του τερματοφύλακα Κωνσταντινόπουλου.
Ο νεαρός Δημήτρης Μητρόπουλος μαζί με τον σκόρερ των δυο πρώτων τερμάτων Ανδρέα Σπανό ήσαν από τους πρωταγωνιστές των νικητών, αφού ο πρώτος ήταν η αφετηρία και ο δεύτερος ο εκτελεστής.

Στο 67΄ ο Δ. Μητρόπουλος έφυγε από δεξιά και πέρασε την μπάλα στο Σπανό για το 1-0.

Πάλι από δεξιά ο Δ. Μητρόπουλος έβγαλε την ασίστ στον Σπανό για το 2-0 στο 80΄.

Με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 95΄ ο Κατσίγιαννης που πήρε την πάσα από τον Ξύδη, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με την διαμόρφωση του τελικού 3-0 για την Αιγείρα / Ακράτα.
Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δυο ομάδες. Στο 76΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τσίμπιτσης, ενώ στο 77΄ είδε απ’ ευθείας την κόκκινη του διαιτητή Γιάννη Πράνταλο, αφού χτύπησε τον Οικονόμου.

Αχαϊκή: (Γιώργος Λαγός): Κωνσταντινόπουλος, Πογιαντζής (83’ Α. Αγγελόπουλος), Σαν Φιλίππο, Μπάδας, Δ. Αγγελόπουλος (72’ Μούζος), Βαλογιάννης, Μπουρλάκης, Κατσίνας, Λαζανάς (72’ Σουρανής), Καζαντζής (83’ Μπίκος), Ντουράι.

Αιγείρα / Ακράτα: (Φιλ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Τσούρας, Οικονόμου, Μανθόπουλος, Π. Μητρόπουλος (93’ Καραχάλιος), Μαγγίνας, Σπανός (93’ Αλέφαντος), Τσίμπιτσης, Ξύδης, Καλέλλης (66’ Κατσιγιάννης), Δ. Μητρόπουλος (88’ Σταυρόπουλος).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αχαϊκή – Αιγείρα/Ακράτα 0-3
67’ 80’ Σπανός, 95’ Κατσίγιαννης. Κόκκινες: 77’ Ντουράι – 76’ Τσίμπιτσης
Αστέρας Τσουκ.- Πάτραι 0-1
34’ Δημητρακόπουλος
Αρης Π. – Αετός Π. 4-2
2΄Κουτρούμπας, 6΄Μητρόπουλος, 37΄Λυμπέρης, 95΄Κωστής- 66΄ πεν. Λαζανάς, 78΄Παπαδιονυσίου
Πανμοβριακός – Νίκη Πρ. 1-2
57’ Γραμματικόπουλος – 3’ Αντωνόπουλος, 82’ Ντζάνης
Δόξα Παρ.-Ατρόμητος Π. 1-1 7’ Φωτόπουλος – 3’ Τσάκωνας
Θύελλα Π.-Κεραυνός Α.Β. 0-0


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr