background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Στα Καλάβρυτα η Θύελλα Αιγίου για νίκη

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ

Το παιχνίδι στα Καλάβρυτα ανάμεσα στην γηπεδούχο ΑΕΚ και την Θύελλα Αιγίου, είναι ξεχωριστό για την περιοχή μας και για τους δυο αντιπάλους, που θα αναζητήσουν τη νίκη στοχεύοντας να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά.

Μάλιστα για την γηπεδούχο ομάδα των Καλαβρύτων υπάρχουν σε εκκρεμότητα ακόμα δυο αγώνες, που θα την κουράσουν σωματικά, αλλά προσφέρουν αισιοδοξία για μια καλύτερη θέση στη βαθμολογία.

Για την Θύελλα εξακολουθούν να υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για το πλασάρισμα στην πρώτη 4άδα και σίγουρα ο προπονητής Κυριάκος Αθανασίου θέλει να τις εξαργυρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αήττητη εντός έδρας η Αιγείρα / Ακράτα στο πρωτάθλημα, αφού μετρά μια ήττα στο κύπελλο από την Αχαϊκή.
Η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά εστιάζεται πλέον αποκλειστικά στον θεσμό του πρωταθλήματος και για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Ψαθόπυργο.

Παίζουν εκτός Κεραυνός και Νίκη Προαστείου

Στο Ρίο με το Α. Καστρίτσι κοντράρεται ο έτερος της πρώτης θέσης Κεραυνός, σε ένα παιχνίδι που τον θέτει ως το μεγάλο φαβορί για την επικράτηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Κεραυνού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ανδρέα Ανδρούτσο.

Πιο δύσκολα μπορεί να είναι τα πράγματα για τη Νίκη Προαστείου που θα φιλοξενηθεί στην Αγυιά από τον νεανικό και φιλόδοξο Δαβουρλή.
Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής συμπληρώνει το παιχνίδι ανάμεσα στον ουραγό Αετό Ρίου και τον 3ο της βαθμολογίας Αετό Πατρών, που έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr