background img
banner
banner

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΕ Αιγίου νικήτρια στο ντέρμπι της Αιγιάλειας με Αχιλλέα Καμαρών

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ – ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ

Χωρίς δυο συναντήσεις ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική. Δεν έπαιξαν Φοίνικας / Ζήρια – Απόλλων Εγλυκάδας, ύστερα από τα κρούσματα κοβιντ που παρουσίασαν οι φιλοξενούμενοι.
Επίσης Δρέπανο και Άβυθος αποχώρησαν άπρακτοι από το γήπεδο του Ρίου, με τον διαιτητή Δ. Σπυρόπουλο να αναβάλλει τη μεταξύ τους συνάντηση αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν πλημμυρισμένος.

-Ο Πανιώνιος / Αχιλλέας βρήκε την ευκαιρία με το 6-0 σε βάρος του Απόλλωνα να περάσει στην πρώτη θέση αφού δεν έπαιξε η Εγλυκάδα.
-Μαζί του το Δρέπανο που επίσης δεν έπαιξε με την Αβυθο.
-Στην 3η θέση πέρασε ο Αχιλλέας ύστερα από την ήττα του 1-3 από την ΑΕ Αιγίου στο γήπεδο Πλαστήρα.
-Η Φλόγα Ροδιάς που πέτυχε πολύτιμη νίκη 2-1 σε βάρος της Αργυράς, την ισοβάθμησε στους 23 πόντους.
-Ο Αστέρας Τέμενης δεν μπόρεσε να γυρίσει το παιχνίδι από το Ζαβλάνι που προηγήθηκε, τουλάχιστον έφτασε στην ισοφάριση 1-1, αλλά είχε και τον άτυχο τραυματισμό του Γκιόκα.
-Οι Πετεινοί με το 4-0 σε βάρος της ουραγού Αυτόνομης, ισοβάθμησαν με τον Απόλλωνα Αιγίου στην γραμμή του υποβιβασμού.

ΑΕ Αιγίου – Αχιλλέας Καμαρών 3-1

Με το αυτογκόλ του Γεωργακόπουλου στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου που προσπάθησε να ανακόψει την σέντρα του Μεντζελόπουλου, προηγήθηκε η ΑΕ Αιγίου 1-0 του Αχιλλέα, για να πάρει έτσι την πρωτοβουλία στο β΄ ημίχρονο.

Ο Αχιλλέας που είχε καλές στιγμές στο α΄ ημίχρονο ισοφαρίζοντας τις ευκαιρίες της ΑΕΑ, ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Καυγά στο 49΄.
Οι γηπεδούχοι ανέβαζαν στη συνέχεια την απόδοσή τους, φτάνοντας στο 2-0 με σουτ εκτός περιοχής του Μπάσα στο 58΄ και στο 3-0 με τον Μαρή στο 69΄.
Ακολούθησε το δοκάρι του Μπάσα στο 76΄ και η μείωση του σκορ 1-3 με το εύστοχο πέναλτι του Γιαννόπουλου στο 83΄ από την ομάδα των Καμαρών, που έγινε αρκετά επιθετική στα τελευταία λεπτά.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Μεντζελόπουλος, Ψηλός (46’ Στ. Ραμπούσγια), Κόλα, Τσέλιος, Ερ. Αϊντίν, Π. Δημόπουλος (81΄ Μεσσήνης), Τσέντζος, Μαρής (81΄ Μάλλιος), Αλ. Αϊντίν (74΄ Κ. Δημόπουλος), Μπάσα (86΄ Χριστοδουλόπουλος).
Αχιλλέας: Γκανατσούλας, Ραμπαβίλας, Σαλάι, Ντακούλιας (83΄ Κίκος), Γεωργακόπουλος, Μούκας (51΄ Γιαννόπουλος), Παπασπυρόπουλος, Ζαρκάδας, Μητρόπουλος, Καυγάς, Πέττας.

Αστέρας Τέμενης – Ζαβλάνι 1-1

Το παιχνίδι της Τέμενης στιγματίστηκε με τον άσχημο τραυματισμό του Ερρίκου Γκιόκα των γηπεδούχων στο 89΄, ο οποίος υπέστη εξάρθρωση σιαγώνα ύστερα από την σύγκρουσή του με τον τερματοφύλακα του Ζαβλανίου Κατσαμπούκι.

Χαρακτηριστικό στην ατυχία του Αστέρα είναι ότι ο άτυχος Γκιόκα είχε περάσει αλλαγή στον Βλάχο που επίσης αποχώρησε τραυματίας και ο Δημόπουλος στη συνέχεια αντικατέστησε τον Γκιόκα στο 89΄ για να έχουμε έτσι αλλαγή στην αλλαγή…

Το Ζαβλάνι προηγήθηκε στο 18΄ με τον Ιωάννου και ο Αστέρας που ανέβασε …στροφές στο β΄ ημίχρονο ισοφάρισε 1-1 με τον Βλάχο στο 58΄, αφού είχε προηγηθεί ατομική προσπάθεια του Κουμπέτσου και σουτ που απέκρουσε ο Τζουλιάνο Κατσαμπούκι.

Λίγο αργότερα (62΄) αποβλήθηκε από τον Αστέρα ο Οικονομόπουλος, γεγονός που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι μέχρι το 80΄ όμως, αφού ακολούθησε γι’ αυτούς η αποβολή του Α Ζησιμόπουλου.

Στα τελευταία λεπτά ήταν περισσότερο επιθετικός ο Αστέρας και δυστυχώς στο 89΄ είχαμε την σύγκρουση του τερματοφύλακα Τζουλιάνο με τον Γκιόκα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο Ρίο.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Ρότσκας, Χριστοδουλόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Όρσι, Κουμπέτσος, Μακρυγιαννάκης, Λαλιώτης, Δαλιάνης, Μανίκας (53΄ Βλάχος (72΄ Γκιόκα (89’ Δημόπουλος).

Πανιώνιος / Αχιλλέας – Απόλλων Αιγίου 6-0

Μετά από ένα ανταγωνιστικό α΄ ημίχρονο του Απόλλωνα που είχε και δοκάρι στο 12΄ με Τσαμολιά, ακολούθησε στο υπόλοιπο μισό του αγώνα η συντριβή. Ο Πανιώνιος / Αχιλλέας είχε 6 γκολ, σημειώνοντας παράλληλα το σκορ της 17ης αγωνιστικής.
O …χορός των τερμάτων για τους γηπεδούχους ξεκίνησε με τον Παπαχαραλάμπους στο 50΄, όμως ο Απόλλων είχε πάλι δοκάρι για να κάνει το 1-1 στο 53΄ με το φάουλ του Μαρή. Τα υπόλοιπα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι: 59΄ Παπαχαραλάμπους, 55΄ 62΄ Γκλαβάς, 67΄ Δεπούντης, 83΄ Νικολόπουλος.
Απόλλων: Βουλιέρης, Κατσαρός, Λιακόπουλος (63΄ Χριστόπουλος), Κεφαλωνίτης, Τρακαδάς, Τίτο, Χούσος (73΄ Μητσόπουλος), Τσαμολιάς, Λαλόσι (63΄ Τσούνης), Μαρής, Δημόπουλος.

Φλόγα Ροδιάς – Αργυρά 2-1

Περισσότερο στη δύναμη πήγε το παιχνίδι της Ροδιάς ανάμεσα στην Φλόγα και την Αργυρά. Όποτε όμως χρειάστηκε η γηπεδούχος Φλόγα έδειξε πειθαρχημένη και ετοιμοπόλεμη, παίρνοντας έτσι και ένα βασικό προβάδισμα δυο τερμάτων.
Ο Θεοδωρόπουλος στο 25΄ με λόμπα άνοιξε το σκορ 1-0 για την Φλόγα και ο Π. Λιακόπουλος το διπλασίασε στο 64’, ύστερα από κόρνερ του Μπαντούνα και προσωρινή απόκρουση από τους αμυντικούς.

Η Αργυρά βρήκε περισσότερο χώρο και γήπεδο ύστερα από τα γκολ της Φλόγας, άργησε όμως να μπει στο παιχνίδι μειώνοντας στο 88΄ με τον Σταματάκη, ο οποίος και αποβλήθηκε στο 89΄. Τον ακολούθησε μετά τη λήξη του αγώνα και ο Κουμπάρος, αφού διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Μιχαλόπουλο, για τα λεπτά των καθυστερήσεων.
Φλόγα Ροδιάς: Λαουρδέκης, Κατσαούνης, Μ. Χριστόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Μαραγκός, Θεοδωρόπουλος, Α΄ Λιακόπουλος (80΄ Π. Αγγελόπουλος), Γ. Χριστόπουλος, Μπαντούνας, Αλεξόπουλος,

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕ Αιγίου – Αχιλλέας Καμ. 3-1
45΄ αυτ. Γεωργακόπουλος, 58΄ Μπάσα, 69΄ Μαρής – 83΄ πεν. Γιαννόπουλος
Φλόγα Ροδιάς – Αργυρά 2-1
25΄ Θεοδωρόπουλος 64΄ Π. Λιακόπουλος – 88΄ Σταματάκης Κόκκινες: 89΄ Σταματάκης, Κουμπάρος μετά τη λήξη
Αστέρας Τεμ. – Ζαβλάνι 1-1
58΄ Βλάχος – 18΄ Ιωάννου. Κόκκινες 62΄ Οικονομόπουλος – 80΄ Α. Ζησιμόπουλος
Παν./ Αχιλλέας – Απόλλων Συν. 6-0
50΄ 59΄ Παπαχαραλάμπους, 55΄ 62΄ Γκλαβάς, 67΄ Δεπούντης, 83΄ Νικολόπουλος
Πετεινοί – Αυτόνομη 4-0
17΄ Βίτσος, 67΄ 83΄ Καλόφωνος, 70΄ Λάιος
Δρέπανο – Άβυθος (αναβολή)
Φοίνικας / Ζήρια – Απόλλων Εγ. (αναβολή)
Ρεπό ΠΑΟΚ Π.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr