background img
banner
banner

Γ’ Εθνική -Νεκρός 22χρονος ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης που κατέρρευσε στο γήπεδο

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την Ερμιονίδα για τη Γ’ Εθνική. Παρά την προσπάθεια των γιατρών να τον επαναφέρουν, κάνοντάς του μαλάξεις επί 20 λεπτά, ο νεαρός δεν τα κατάφερε.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε η ομάδα του, μέσω ανάρτησης στο Facebook.

«Aλέκο μας, φίλε μας, αδερφέ μας, έφυγες τόσο άδικα. Όλη η ομάδα, όλη η πόλη θρηνεί σήμερα. Δεν βγαίνουν τα λόγια… μόνο ένας αβάσταχτος πόνος και ένας κόμπος στο στομάχι. Καλό ταξίδι Αλεκάρα…», αναφέρεται σχετικά.

Όπως γνωστοποίησε ο διευθυντής επικοινωνίας της Ερμιονίδας, Λευτέρης Δαγρές, αξιωματούχοι του αγώνα ανέφεραν ότι «ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελάχιστο σφυγμό και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον». Ο νεαρός ακραίος επιθετικός μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, όπου και δυστυχώς κατέληξε.

Ο Αλέξανδρος Λάμπι κατέρρευσε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Το μοιραίο συνέβη όταν ο νεαρός παίκτης πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο και έπεσε αναίσθητος. Η αναμέτρηση διακόπηκε και οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον κ. Δαγρέ, απινιδωτής υπήρχε στο γήπεδο, αλλά όχι στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθε από τα αποδυτήρια, όταν το ζήτησαν οι γιατροί. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε στο γήπεδο και ήρθε μετά από περίπου 15 λεπτά.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr