background img
banner
banner

Επιστροφή στη βάση για καλύτερη ποιότητα ζωής!

Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤO PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝ’ ΟΨΕΙ…

Είναι από τις περιπτώσεις ανθρώπων που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εύκολα ως καλλιτεχνικά… “πολυεργαλεία”. Ο Νίκος Αναδιώτης είναι ένα τρανό παράδειγμα ανθρώπων, όπου δεν θέλουν να εγκλωβίζονται σε “στεγανά” ή σε συγκεκριμένες τακτικές και μικρές επαγγελματικές τεχνικές.

Έχοντας περάσει με τεράστια επιτυχία από τους χώρους του μόντελινγκ, της τηλεόρασης και του επιχειρηματικού κόσμου, ο Αιγιώτης γυμναστής αποφάσισε πρόσφατα να εγκαταλείψει την έντονη ζωή της πρωτεύουσας και να εγκατασταθεί μαζί με την οικογένειά του στο Αίγιο, ακολουθώντας ουσιαστικά τους “παλμούς της καρδιάς” του αλλά και την μεγάλη του αγάπη για την γυμναστική και το fitness.

Τα επιχειρηματικά σχέδια σε Αίγιο και Αττική

Ο ταλαντούχος Αιγιώτης διανύει ίσως την πιο ώριμη και “εμπεριστατωμένη” φάση της ζωής του, ως τώρα. Πριν λίγο διάστημα αποφάσισε από κοινού με την εκλεκτή της καρδιάς του και την οικογένειά του, να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα και τα… τερτίπια της και να εγκατασταθούν στην Αιγιάλεια, προκειμένου ο γυμναστής να δώσει μαθήματα υγείας και ευεξίας σε όσους Αιγιαλείς λατρεύουν αυτό που και εκείνος λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που θυμάται τον εαυτό του: Την γυμναστική.

Ως personal trainer έχει βάλει σαν άμεσο στόχο να δουλέψει και να εδραιώσει το project της ατομικής γυμναστικής και ενδυνάμωσης, σε στατικό ή μη χώρο, ακολουθώντας ουσιαστικά την νέα παγκόσμια τάση της εποχής και του επαγγέλματος του, μια τεχνική που ακολουθούν οι περισσότεροι επιτυχημένοι γυμναστές παγκοσμίως. Οι νέες παρεμβάσεις και η εξελικτική γυμναστική σε συνδυασμό με την σωστή διατροφή και την συνέπεια του να αγαπάς τον εαυτό σου και το σώμα σου, γίνονται οι ισχυροί νόμοι στην “χρυσή βίβλο” του κ. Αναδιώτη. Αυτή είναι ήδη και εκείνηπου θα ακολουθήσει και που την προτείνει ανεπιφύλακτα και στο ευρύ κοινό.

Η επιχείρηση που διαθέτει ο κ. Αναδιώτης στην Αττική (κατάστημα ταχείας σίτισης) θα συνεχίσει να υφίσταται δίχως να τον εμποδίζει να “τρέξει” το project που ήδη έχει ξεκινήσει στην Αιγιάλεια και που οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι όχι μόνο θα πετύχει, αλλά το ακολουθήσει αρκετός κόσμος τα επόμενα χρόνια. Δεν προτίθεται να απορρίψει κάποια πρόταση από τον χώρο της υποκριτικής ή της τηλεόρασης μεν, αλλά όπως λέει και ο ίδιος “…θα πρέπει να είναι κάτι πολύ σημαντικό και άκρως ενδιαφέρον για να το κάνω”. Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης, μιλώντας στo protionline.gr ανοίγει τα “χαρτιά” του για το πώς νιώθει που επέστρεψε στην Αιγιάλεια, για το νέο του εγχείρημα, για τις συνθήκες διαβίωσης στην πρωτεύουσα, αλλά και για πολλά άλλα ακόμα…

Η επιστροφή στην γενέτειρα σας, είναι ένα “πισωγύρισμα”;

Δεν βλέπω την επιστροφή μου στο Αίγιο ως πισωγύρισμα, αλλά μάλλον ως μία νέα αρχή. Είναι το μέρος που μεγάλωσα σε και που έζησα όλα τα μαθητικά μου χρόνια. Πάντα είχα επαφή με το Αίγιο στο παρελθόν, πολλά Σαββατοκύριακα τους χειμερινούς μήνες και πολλές ημέρες τα καλοκαίρια για διακοπές ήταν η κύρια επιλογή μου και ποτέ δεν σταμάτησα να έχω επαφή. Εξάλλου, είναι το μέρος που αγαπώ περισσότερο. Ο λόγος που χρειάστηκε να το αποχωριστώ στην ηλικία των 18 ετών ήταν οι σπουδές μου, καθώς έπρεπε να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στην Αθήνα, στο Τμήμα των ΤΕΦΑΑ Αθηνών το οποίο και κατάφερα με επιτυχία μετά από κάποια χρόνια. Το νεαρό της ηλικίας μου τότε, αλλά και μία πεπερασμένη πλέον ομορφιά της Αθήνας με κράτησαν εκεί για σχεδόν… 20 χρόνια. Παράλληλα με τις σπουδές και για έξτρα χαρτζιλίκι είχα ασχοληθεί από τότε με το χώρο του fitness. Ήταν μία ενασχόληση που με γοήτευε από μικρή ηλικία και δεν έχει σταματήσει να με γοητεύει μέχρι και σήμερα. Η πιο στρωτή επαγγελματική δραστηριότητα για εμένα, αφού έχουμε εγκατασταθεί εδώ με την οικογένειά μου, είναι να ασχοληθώ με αυτό που έχω σπουδάσει και θεωρώ ότι το κατέχω καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Και δεν είναι άλλο από την γυμναστική.

Τι είναι η γυμναστική και το fitness για εσάς;

Δεν έχω σταματήσει ποτέ να δίνω συμβουλές σε φίλους και γνωστούς μου, κυρίως για το πώς θα γυμναστούν σωστά, προσέχοντας πρώτα από όλα την υγεία τους. Κατ’ επέκταση, διορθώνεται και η εξωτερική τους εικόνα. Μετά από παρότρυνση και της γυναίκας μου αλλά και πολλών φίλων, σκέφτηκα ωριμότερα και αποφάσισα να το κάνω και στον τόπο μου επαγγελματικά. Έτσι αφού έκανα όλες τις διαδικασίες για να είναι η δραστηριότητα αυτή νόμιμη, ξεκίνησα να δέχομαι κόσμο ο οποίος θέλει (γιατί θεωρεί απαραίτητο για την υγεία του να βάλει στην καθημερινότητα του) την σωματική άσκηση και ευεξία. Μου είναι πολύ ενδιαφέρον να βοηθήσω κάποιον που δεν έχει σχέση με την γυμναστική, να δει τι μπορεί να προσφέρει στον ίδιο και μέσα από την διαδικασία αυτή, να την αγαπήσει. Επίσης πρόκληση είναι για μένα σε κάποιον που έχει εμπειρία, να του δώσω ένα επιπλέον κίνητρο να μάθει το σώμα του καλύτερα και να το γυμνάσει εντατικότερα, ξεπερνώντας τα όρια του.

Ποιος είναι ο τρόπος που θα δουλέψετε στην Αιγιάλεια το επαγγελματικό project;

Ο τρόπος που θέλω να συνεργάζομαι με κάποιον είναι ο ατομικός τρόπος και οι υπηρεσίες μου μαζί του να είναι αυτές του personal trainer. Έτσι, κάποιος που θα επέλεγε να συνεργαστεί μαζί μου θα μπορούσε να το κάνει με πολλούς τρόπους, είτε σε κλειστό χώρο, είτε σε ανοιχτό . Έχω δημιουργήσει έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που μπορεί και παρέχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος που θέλει να ασκηθεί σωστά. Αλλά φυσικά, επειδή η πανέμορφη Αιγιάλεια “ενδείκνυται” σε γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους, θα μπορούσαμε να κάνουμε γυμναστική αν ο καιρός το επιτρέπει και σε εξωτερικό χώρο.

Έχει κλείσει το κομμάτι της υποκριτικής, για εσάς;

Η τέχνη της υποκριτικής δεν θεωρώ ότι είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει οριστικά στη ζωή μου. Απλά την περίοδο αυτή δεν είναι η προτεραιότητά μου. Δόξα τω Θεώ μου έχει δοθεί η ευκαιρία και έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα. Η Αιγιάλεια είναι ένα από τα ομορφότερα της πατρίδας μας. Αυτά που μπορεί να σου προσφέρει επαγγελματικά η επαρχία σε σχέση με την πρωτεύουσα, μπορεί να μην έχουν τις ίδιες δυνατότητες, έχουν όμως αρκετές και διαφορετικές. Νομίζω ότι όταν ένας άνθρωπος έχει ένα όραμα μπορεί αυτό να το υλοποιήσει οπουδήποτε. Ίσως το όνειρό του μπορεί να μην πάρει τις ίδιες… διαστάσεις, αλλά σίγουρα αξίζει ο κόπος να το προσπαθήσει.

Τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στην επαρχία και την πρωτεύουσα για έναν νέο άνθρωπο;

Στην ηλικία που είμαι και σύμφωνα με την οικογενειακή μου κατάσταση, θεωρώ ότι η ποιότητα ζωής στην επαρχία είναι κατά πολύ καλύτερη από ό,τι θα ήταν στην Αθήνα. Οι δυσκολίες στη ζωή του ανθρώπου πάντα θα υπάρχουν, οπότε εμείς οι ίδιοι καλούμαστε να διαλέξουμε με ποιες θα έρθουμε αντιμέτωποι. Η σύζυγός μου και εγώ για το καλό των παιδιών μας αποφασίσαμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του Αιγίου την περίοδο αυτή και όχι της πρωτεύουσας. Εκτός της ησυχίας και της ηρεμίας που συναντάς στην επαρχία σε σχέση με την Αθήνα, είναι και ο ποιοτικός ελεύθερος χρόνος που σου απομένει μέσα στο εικοσιτετράωρο. Η κοινωνία της Αιγιάλειας που εμείς την αποτελούμε και εμείς την φτιάχνουμε, κρατάει ακόμα κάποια παραδοσιακά στοιχεία της ελληνικής κοινωνίας. Με αυτά μεγάλωσα, αυτά αγάπησα και αυτά τελικά θα ήθελα να ακολουθήσουμε και εγώ και η γυναίκα μου και τα παιδιά μου.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Αναδιώτη

Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στο Αίγιο. Τελειώνοντας το σχολείο εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε τις σπουδές του στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε με άριστα. Εγκαταστάθηκε στην Πάτρα για να συνεχίσει τις σπουδές του, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το επαγγελματικό modeling. Στον χώρο της μόδας έλαβε μέρος σε αρκετές επιδείξεις και φωτογραφίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ συνεργάστηκε με τεράστια επιτυχία με τους σχεδιαστές Μιχάλη Ασλάνη και Μάκη Τσέλιο. ¨Οι Βασιλιάδες¨ ήταν η πρώτη εμφάνισή του στον χώρο της τηλεόρασης, ξεκινώντας έτσι την ενασχόληση του με την υποκριτική και την tv. To 2013 έλαβε μέρος στο talent show ¨Dancing with the Stars¨ στον ANT1 φτάνοντας μέχρι την τελική τετράδα του διαγωνισμού ενώ το 2014 υπήρξε συμπαρουσιαστής της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε πρωινή εκπομπή. Τη σεζόν 2015 άνηκε στο βασικό καστ της δραματικής σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη, ¨Δικαίωση¨ ενώ ήταν συμπαρουσιαστής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε πρωινή εκπομπή του ALPHA. Το 2017 έπαιξε στην δραματική σειρά ¨Τα 5 Κλειδιά¨ στον ANT1 και την επόμενη σεζόν έλαβε μέρος στο reality επιβίωσης ¨Nomads¨ όπου έφτασε μέχρι την τελική τετράδα. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε μαζί με την Νικολέτα Ράλλη την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10:00» στον ANT1.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr