background img
banner
banner

«Καθάρισε» στα πέναλτι ο Παναιγιάλειος (4-2)

ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ «Α. ΚΑΝΙΣΤΡΑΣ»ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ / ΠΟΛΥΤΕΚΝΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Με κίνητρο αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας και μάλιστα ομάδα με όνομα και ιστορία, ο γηπεδούχος Εθνικός / Πολύτεκνος τα έδινε όλα στον αγωνιστικό χώρο του Ενωσιακού γηπέδου «Α. Κάνιστρας».  Πιο χαλαρός ο Παναιγιάλειος και με αλλαγές στο βασικό του σχήμα, αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων στη συνέχεια να σοβαρευτεί και περισσότερο ύστερα από το 1-0 που σημείωσε για τους γηπεδούχους ο Παπαγεωργίου στο 52΄.

Ο Ροδόπουλος ήταν αυτός που «έσπασε» την συμπαγή άμυνα στο 87΄, ισοφαρίζοντας 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

2-2 η παράταση 

Στο ξεκίνημα της παράτασης με πέναλτι που κέρδισε ο Ροδόπουλος και ευστόχησε ο Τοκάμ, διαμορφώθηκε το 2-1 για τους μελανόλευκους που το διατήρησαν μέχρι το 115΄.

Στο λεπτό αυτό υπέπεσε σε …εύκολο πέναλτι ο Σεμπάστιαν Αφούσσι, με τον Μαντά να ισοφαρίζει 2-2 και να στέλνει την παράταση στα …πέναλτι.

Περισσότερο εύστοχοι από την άσπρη βούλα οι παίκτες του Παναιγιάλειου, πήραν την πρόκριση με 4-2.

Συγκεκριμένα στα πέναλτι ευστόχησαν οι: Παπαδόπουλος, Λιάτος, Ιωαννίδης, Τοκάμ και αστόχησε ο Καρακούτης στο 3ο πέναλτι.

Ο Ροδόπουλος γλίτωσε τα χειρότερα για τον Παναιγιάλειο 

Ο Γιώργος Ροδόπουλος ήταν ο ποδοσφαιριστής που έδωσε τις λύσεις στον Παναιγιάλειο, ισοφαρίζοντας λίγο πριν το φινάλε σε 1-1, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση και φωνάζοντας όχι στον αποκλεισμό.

Ο ίδιος παίκτης ξεκίνησε συνεργασία με τον Λιάτο στη φάση που κερδίθηκε το πέναλτι στα πρώτα λεπτά της παράτασης (92΄), που έκανε γκόλ ο Τοκάμ, δίνοντας παράλληλα για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Ιωαννίδης καθάρισε στα πέναλτι με δυο αποκρούσεις 

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης πήρε τη σκυτάλη από τον Ροδόπουλο για να πρωταγωνιστήσει στις εκτελέσεις των πέναλτις.

Ήταν εύστοχος στο πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει, ενώ είπε όχι δυο φορές αποκρούοντας πέναλτι των αντιπάλων.

Παναιγιάλειος: Βίλλιος, Πλατυκώστας (12΄λ.τ Σκούτας), Σ. Αφούσσι, Μακρίδης, Χατζηαντωνίου, Λιάτος, Γκασίδης, Φουφούνης (60΄ Τοκάμ), Ψωμαράς (85΄ Παπαδόπουλος), Κουρτελέσης, Ροδόπουλος.

Τα αποτελέσματα κυπέλλου 

Εθνικός / Πολύτεκνος– Παναιγιάλειος  1-1 κ.α. (2-2 παράταση) 52΄ Παπαγεωργίου, 116΄ πεν. Μαντάς– 88΄ Ροδόπουλος, 92΄ πεν. Τοκάμ

Περιβόλα – Αρης Πατρών    0-3    37΄ πεν. Κωστής, 50΄ Λυμπέρης, 66΄ Παναγόπουλος.

Ζαβλάνι / Αίας – Διαγόρας Βρ.     0-6    12΄ Σπανός, 25΄ 48΄ 76΄ Σκούρτας, 40΄ Θωμάς, 73΄ Αλεξανδρής

Τετάρτη 16/02 -18:00 

Νίκη Προαστείου – Δόξα Παραλίας


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr