background img
banner
banner

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ»: “Μoonfall” και «Έγκλημα στον Νείλο» από την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου

Με δύο ταινίες συνεχίζει τη λειτουργία του ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» από την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου. Άλλο ένα μυστήριο καλείται να λύσει ο διάσημος ντεντέκτιβ Ηρακλής Πουαρό σε μια εντυπωσιακή ταινία «Έγκλημα στο Νείλο». Με πρωταγωνίστρια την Χάλι Μπέρι, το “Moonfall” έρχεται για να συναρπάσει σε μια αγωνιώδη διαστημική περιπέτεια.

Έγκλημα στον Νείλο (Death on Nile)

Στην ταινία Έγκλημα στον Νείλο, βρίσκουμε τον διάσημο Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό να ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο. Πολλαπλά θύματα, πολλαπλοί δολοφόνοι και το ακροατήριο να προσπαθεί να μαντέψει μέχρι τελευταία στιγμή τη συγκλονιστική αλήθεια. Η ταινία επανενώνει την ομάδα παραγωγής της παγκόσμιας επιτυχίας του 2017 ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ORIENT EXPRESS, με πρωταγωνιστή τον πέντε φορές προτεινόμενο για Oscar Kenneth Branagh ως τον εμβληματικό Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό.

Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα. Πρωταγωνιστούν: Γκαλ Γκαντότ, Κένεθ Μπράνα, Ανέτ Μπένινγκ, Άρμι Χάμερ. Διάρκεια: 127 λεπτά. Κατάλληλη άνω των 12 ετών.

Moonfall (Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού)

Μία μυστηριώδης δύναμη βγάζει τη Σελήνη από την τροχιά της γύρω από τη Γη και την ωθεί σε μια σειρά από συγκρούσεις. Με λίγες μόνο εβδομάδες να απομένουν έως ότου οι συνέπειες να είναι καταστροφικές για όλο τον στον κόσμο, η πρώην αστροναύτης της NASA, Jo Fowler είναι πεπεισμένη ότι έχει την λύση που θα μας σώσει όλους, όμως μόνο ο παλιός συνάδελφος της αστροναύτης Brian Harper και ο K.C. Houseman ένας συνωμοσιολόγoς, την πιστεύουν. Αυτοί οι τρεις ήρωες θα ξεκινήσουν ένα απίστευτο ταξίδι στο διάστημα για να διαπιστώσουν τελικά ότι η Σελήνη δεν είναι όπως νομίζουμε ότι είναι.

Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ. Πρωταγωνιστούν: Χάλι Μπέρι, Πάτρικ Γουίλσον, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Μάικλ Πένα. Διάρκεια: 130 λεπτά. Κατάλληλη άνω των 12 ετών.

Πρόγραμμα προβολών

Από την Πέμπτη 17 έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 19:00: Moonfall (Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού) 21:30: Έγκλημα στο Νείλο (Death on Nile). Από την Δευτέρα 21 έως και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου: 19:00: Έγκλημα στο Νείλο (Death on Nile), 21:30: Moonfall (Η Σκοτεινή Πλευρά του Φεγγαριού).

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ.

Υγειονομικά πρωτόκολλα

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, θα μπορείτε να εισέρχεστε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν).  Παρέα με τα άνωθεν πιστοποιητικά θα πρέπει να προσκομίσετε και αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι ανωτέρω υποχρεώσεις καταλαμβάνουν όλους τους ενηλίκους. Οι ανήλικοι από 4 ετών μέχρι και 17 υποχρεούνται να προσκομίσουν δήλωση self test του τελευταίου 24ώρου. Τέλος η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή του κοινού και την αποφυγή του συνωστισμού, καλό θα ήταν, οι θεατές, να προσέρχονται  στον χώρο του κινηματογράφου τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την έναρξη της εκάστοτε προβολής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr