background img
banner
banner

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου

ΣΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με μία όμορφη τελετή στο προαύλιο και υπό τις ευλογίες του π. Αγαθόνικου Τσάκαλου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, με την τήρηση των πρωτοκόλλων ενάντια στον covid-19. Αυτό που κυριάρχησε, ήταν η ευχή να έρθουν γρήγορα το τέλος της πανδημίας και η επιστροφή στην κανονικότητα, έτσι ώστε να λάμψουν ξανά τα παιδικά χαμόγελα που κρύβονται τώρα πίσω από τις μάσκες…

Ο διευθυντής του σχολείου Γιάννης Παπαδόπουλος ανέφερε πως η χρονιά δεν ξεκίνησε με ευχάριστους οιωνούς, παρατήρησε ωστόσο πως υπάρχουν κάποιες θετικές ενδείξεις ότι θα απαλλαγεί η κοινωνία από τον ιό, ευχόμενος παράλληλα στα παιδιά «καλή πρόοδο, δύναμη και φώτιση».

Να σημειωθεί ότι στο προαύλιο κόπηκε η βασιλόπιτα των εκπαιδευτικών, ενώ μέσα στις τάξεις μοιράστηκαν στους μαθητές συσκευασμένα κομμάτια πίτας, που ήταν μία προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Επίσης, σε κάθε τμήμα, ο Σύλλογος Γονέων προσέφερε ως δώρο στον τυχερό του φλουριού, ένα όμορφο και χρήσιμο βιβλίο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr