background img
banner
banner

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Πρόκριση με δύναμη η Αχαϊκή 3-1 την Αιγείρα / Ακράτα

ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1-0 ΤΗΝ ΆΒΥΘΟ 

Το πρόγραμμα κυπέλλου της ΕΠΣΑ περιλάμβανε 4 αγώνες, δυο από τους οποίους έγιναν στην περιοχή μας.   Στην Ακράτα, η Αχαϊκή βολεύτηκε με τον ταλαιπωρημένο αγωνιστικό χώρο για να παίξει δυνατά και να πάρει την πρόκριση 3-1 από την Αιγείρα / Ακράτα, διαμορφώνοντας στο τελευταίο 10λεπτο το 3-1.

*Στο γήπεδο Πλαστήρα έπαιξε πάλι σαν γηπεδούχος η Άβυθος και παρά την ήττα από τον Κεραυνό, αποχαιρέτησε τον θεσμό του κυπέλλου με το κεφάλι ψηλά.

*Με πρωταγωνιστή για μια ακόμα φορά τον Βαγγέλη Γκάτση που σημείωσε δυο γκολ, η Θύελλα Πατρών πέρασε με «4άρα» από το Ριόλο 4-0 τον Πανμοβριακό.

*Δεν δυσκολεύτηκε ο Ατρόμητος Πατρών να πάρει τη νίκη 3-1 από τον Πείρο Ισώματος.

Αιγείρα / Ακράτα – Αχαϊκή  1-3 

Στον βρεγμένο και άσχημο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ακράτας, το παιχνίδι κυπέλλου των γηπεδούχων με την Αχαϊκή πήγε περισσότερο στη δύναμη.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι, υπερτέρησαν σε δύναμη μιας και ο προπονητής της Αιγείρας / Ακράτας ξεκίνησε με τρεις μικρούς για να δοκιμάσει τις αντιδράσεις τους στα δύσκολα.

Ο Λαζανάς το 0-1 για την Αχαϊκή στο 21΄, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Με πέναλτι του Παύλου Μητρόπουλου ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι στο 21΄, όμως η Αχαϊκή σημείωσε ακόμα δυο γκολ με τον Μπουρλάκη στο 79΄ και τον Μούζο στο 93΄, παίρνοντας την πρόκριση στους 16.

Αιγείρα / Ακράτα: Γκόντας, Τριανταφυλλόπουλος (30΄ Τσούρας), Οικονόμου, Μανθόπουλος, Π. Μητρόπουλος, Μαγγίνας, Σπανός, Τσίμπιτσης, Ξύδης, Καλέλλης, Δ. Μητρόπουλος (75΄ Σταυρόπουλος).

Αχαϊκή: Κωνσταντινόπουλος, Πογιατζής, Σαν Φίλιππο, Σέρμπος, Μπάδας, Κατσίνας, Ντουράι (80΄ Μούζος), Βαθογιάννης, Λαζανάς, Μπουρλάκης, Καζαντζής (85΄ Μπίκος).

Άβυθος – Κεραυνός  0-1   

Καλό παιχνίδι και αυτή τη φορά από την Άβυθο, χωρίς αποτέλεσμα όμως απέναντι από τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου της Α΄ κατηγορίας Κεραυνό, που αρκέστηκε στο γκολ του Κουραχάνη από το 25΄ για να περάσει στην επόμενη φάση.

Αβυθος: Παναγιωτόπουλος, Παπαγεωργίου, Χριστόπουλος, Μακρής, Παπαδιονυσίου (90΄ Γεωργόπουλος), Μπιρμπίλης, Ευθυμίου, Κανάγιας, Μούτσα, Γκοτσόπουλος, Πολυχρονόπουλος.

Κεραυνός: Ντάτσος, Τάρναρης, Κασιώνης, Ροδόπουλος, Μαρκόπουλος (67΄ Ν. Τρίγκας), Μαλτέζος (75΄ Τσάτος), Μέρτικας (67΄ Παναγιωτόπουλος), Κουραχάνης, Καραχανίδης (75΄ Τσεγκενές), Μπουρίκας (62΄ Σπανός), Ζαφειρόπουλος.

Τα αποτελέσματα κυπέλλου 

Αιγείρα / Ακράτα – Αχαϊκή  1-3    51΄ πεν. Μητρόπουλος – 21΄ Λαζανάς, 79΄ Μπουρλάκης, 93΄ Μούζος

Αβυθος – Κεραυνός 0-1    25΄ Κουραχάνης

Πανμοβριακό – Θύελλα Π. 0-4    26΄ 66΄ Γκάτσης, 39΄ Κ. Κωνσταντινίδης, 85΄Ξένος

Πείρος Ισ.– Ατρόμητος Π. 1-3    36’ Μπαντούνας – 24’ 75’ Μπίτρας, 80’ Μαργώνης

*Φωτό Αρχείου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr