background img
banner
banner

Πίτα και τσίκνισμα μαζί στην ΠΕΣ

ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Η τσικνοπέμπτη έδωσε την ευκαιρία στη διοίκηση της ΠΕΣ, εκτός από τα καθιερωμένα της ημέρας, να κόψει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα με ευχές για καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη σε οικονομικό και υγειονομικό επίπεδο. Πρώτα ο πρόεδρος Θανάσης Σωτηρόπουλος και αμέσως μετά ο διευθυντής Μίλτος Σταυρόπουλος, απευθυνόμενοι στους διοικητικούς υπαλλήλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, τόνισαν πως απέναντι στην κακή συγκυρία και στον πόλεμο που δέχτηκε η Ένωση από συντεχνίες συμφερόντων, υπήρξε και θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει μια ισχυρή ομάδα που λειτουργεί με ενσυναίσθηση για όσα βιώνει ο παραγωγός μέλος του Συνεταιρισμού, καθώς και οι εργαζόμενοί του.

Η «βαρηκοΐα» του υπουργείου για λύση με τα αποθέματα σταφίδας «πλήγωσε» την Ένωση που στάθηκε όρθια και περιμένει καλύτερες ημέρες, κάτι που ευχήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.
Πρόεδρος και διευθυντής ζήτησαν από την διοικητική ομάδα να υπερασπίζεται τα του οίκου της με σθένος και από τα τμήματα πέραν της σταφίδας, να αποδώσουν καλύτερα τη νέα χρονιά για να καλυφθεί γρηγορότερα το χαμένο έδαφος.

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας, έφτασε και μία «καραβιά» σουβλάκια για να τηρηθεί το έθιμο έστω κι αν η ψησταριά ήταν στη Ροδιά!
Την έκπληξη έκανε στο τέλος ο αναπληρωτής διευθυντής Δημήτρης Σταματόπουλος, που πρόσφερε μεζέ από αρνί στη σούβλα που τιμήθηκε δεόντως και εξαφανίστηκε γρήγορα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr