background img
banner
banner

Περαιτέρω επάνδρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε τον πίνακα μεταθέσεων για το έτος 2022, όπου για την επάνδρωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας περιέχει 15 νέες θέσεις αστυνομικών. Αφορούν 11 αστυφύλακες-υπαρχιφύλακες, 3 ανθυπαστυνόμους-αρχιφύλακες και 1 υπαστυνόμο.

΄΄Το αρμόδιο Υπουργείο με την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της Αχαΐας, υλοποιεί έναν από τους προγραμματικούς πυλώνες της Κυβέρνησης, που είναι να πετύχουμε έναν αδιαπραγμάτευτο στόχο. Ασφάλεια παντού – Ασφάλεια για όλους τους Έλληνες. Είναι μία δύσκολη αποστολή στην οποία η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ανταποκριθεί΄΄, επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου που εξεδόθη από το γραφείο της βουλευτή Αχαΐας Χριστίνας Αλεξοπούλου.

Η βουλευτής, μετά την ανακοίνωση, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είμαι ιδιαιτέρως ικανοποιημένη που η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας θα επανδρωθεί με ακόμη 15 άτομα. Οι πολίτες πρέπει να νοιώθουν ασφαλείς για τους ίδιους και τις περιουσίες τους.Πράγμα που στο παρελθόν δεν ήταν αυτονόητο, σήμερα είναι πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο που ανταποκρίθηκανστα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας για περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας του νομού. Θα συνεχίσουμε να επιλύουμε τα προβλήματα και να δίνουμε λύσεις για όλους».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr