background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στα πλέι άουτ ο Α.Ο. Αιγιαλέων (3-2)

ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ “ΛΥΓΙΣΕ” ΣΤΟ ΤΑΙ ΜΠΡΕΙΚ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

“Έσπασαν” καρδιές το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Αιγιαλέων και τον Πιερικό για την 3η αγωνιστική του δ΄ ομίλου της preleague των Ανδρών. Η ομάδα της Αιγιάλειας αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ, έδειξε… αυτοκτονικές τάσεις στις συνέχεια με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίσουν σε 2-2 οδηγώντας το ματς στο ται μπρέικ. Εκεί μίλησε και η έδρα, έστω και αν – λόγω του πρωτοκόλλου – δεν ξεπερνούσαν τους 50 οι Αιγιώτες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο και ο ΑΟ Αιγιαλέων κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να προσθέσει δύο ακόμη βαθμούς στη βαθμολογική του συγκομιδή παραμένοντας αήττητος μετά από δύο παιχνίδια. Αήττητος πριν το ματς ήταν και ο Πιερικός που μετρούσε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς (3-0 τον Πανιώνιο εκτός, 3-2 τον Άρη εντός) και με τον έναν βαθμό που πρόσθεσε από το παιχνίδι του Σαββάτου έφτασε στους 6. Η ομάδα του Αιγίου έχει ήδη 5 βαθμούς με παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Πανιώνιο για τη δεύτερη αγωνιστική που αναβλήθηκε και ορίστηκε να διεξαχθεί μεθαύριο Τετάρτη στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Το ερχόμενο Σάββατο ο Αιγιαλέων θα παίξει πάλι στο Αίγιο αντιμετωπίζοντας την Κομοτηνή κλείνοντας μία τριάδα αγώνων σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου η αιγιώτικη ομάδα ήταν εντυπωσιακή στα πρώτα δύο σετ και με κορυφαίο τον ασταμάτητο Βίκτορ Λουπ τα πήρε έστω και δύσκολα με 26-24 και 25-23. Ο Πιερικός αντέδρασε και με με τους Χήρα, Τσαλικιάν και Ντος Σάντος να ανεβάζουν κατακόρυφα της απόδοσή τους, μείωσε αρχικά σε 1-2 (19-25) και στη συνέχεια ισοφάρισε σε 2-2 (20-25) αποκτώντας και ψυχολογικό αβαντάζ στο ται μπρεικ. Μπροστά στο φάσμα της ήττας οι παίκτες των γηπεδούχων βρήκαν όμως τα ψυχικά αποθέματα να ανακάμψουν και με μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο έφτασαν στη νίκη σε ένα ματς που είχε συνολικη διάρκεια 125΄.

Τα σετ: 26-24 (σε 25΄), 25-23 (σε 28΄), 19-25 (σε 26΄), 20-25 (σε 27΄), 15-13 (σε 19΄)

Διαιτητές: Χανδρινός, Γκόλφης, Γραμματεία: Μάμμου, Παρατηρητής: Πετούσης Κ..

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος – Παναγιώτης Ρουμελιώτης): Δημησιάνος, Βασιλάκος, Βλαχοστάθης, Λουπ, Δασκαλόπουλος, Σύρος (λ), Καραγιώργος (λ), Νανόπουλος, Μαυραγάννης, Σαλαβασίδης, Παπασταθόπουλος, Χασάπης, Σωκράτους, Μούρτζης.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Κώστας Σαρρής – Βασίλης Τσιουφλής): Χήρας, Λαμπρινός, Δημητριάδης, Τσαλικιάν, Παπαδημητρίου, Γρηγοριάδης, Μούρτζιος, Ντος Σάντος, Γερομιχαλός, Κρομύδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr