background img
banner
banner

Χάθηκαν δυο βαθμοί στο Αίγιο Παναιγιάλειος – Γαστούνη 1-1

Με βασικές απουσίες ο Παναιγιάλειος στο παιχνίδι απέναντι στον Αίαντα Γαστούνης, ήταν αυτός που είχε την μπάλα στην κατοχή του στο μεγαλύτερο διάστημα και φλέρταρε με το πρώτο γκολ.

Ο Λιάτος στο 19΄ έστειλε την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα Καραμανλή που παρακολουθούσε την πορεία.

Καλή φάση είχε και ο Αίας Γαστούνης με το κοντινό σουτ του Τσακοπιάκου στο 41΄, το οποίο απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Βίλλιος.

Χάνει γκολ ο Σκούτας και σκοράρει ο Αίας  

Στο β΄ ημίχρονο ο Παναιγιάλειος κέρδιζε έδαφος προς την αντίπαλη εστία, όμως με βεβιασμένες ενέργειες, καθυστέρηση στη μεταβίβαση και λανθασμένες επιλογές, δεν είχε κάνει τη φάση που να μυρίζει γκολ.

Αυτό έγινε στο 57΄, όταν από πάσα του Λιάτου ο Σκούτας έφυγε απέναντι από τον τερματοφύλακα Καραμανλή, καθυστέρησε λίγο να πλασάρει και αφού δεν ντρίμπλαρε αν και είχε χρόνο και χώρο, στο φινάλε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Γαστούνης.

Και ενώ ο Παναιγιάλειος πέταγε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στα …σκουπίδια, τιμωρήθηκε όταν σε κόντρα επίθεση ο Στάνης έβγαλε στο 59΄σέντρα από δεξιά, ο Παπαχριστόπουλος πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Παναιγιάλειου και σημείωσε το γκολ του Αίαντα.

Πέναλτι ζήτησαν οι μελανόλευκοι στο μαρκάρισμα πάνω στον Καρακούτη 

Ο Κορίνθιος διαιτητής Κακριδής παρέμεινε ασυγκίνητος από τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Παναιγιάλειο, όταν ο Στάνης γκρέμισε τον Καρακούτη μέσα στην περιοχή. Παράβαση που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι και να επιστρέψει με αξιώσεις στο παιχνίδι ο Παναιγιάλειος.

Ισοφάριση 1-1 στο 94΄ με Τοκάμ 

Στο τελείωμα του χρόνου, ο Παναιγιάλειος που στα τελευταία λεπτά πίεζε στην περιοχή του Αίαντα, κέρδισε πέναλτι. Ο Γκοτσόπουλος που τον αισθάνθηκε για τα καλά η αντίπαλη άμυνα ύστερα από την κεφαλιά πάσα του Τοκάμ έκανε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και αποκρούστηκε από το αμυντικό σύμπλεγμα που είχε στηθεί μπροστά του. ο Σεμπάστιαν Αφούσσι που πήρε την απόκρουση έκανε με τη σειρά του την προβολή και μπροστά στην εστία ο Παπαχριστόπουλος πέφτοντας βρήκε την μπάλα με το χέρι.

Ο Τοκάμ ευστόχησε στο 94΄, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον Παναιγιάλειο, που τον άξιζε με το παραπάνω.

Παναιγειάλιος (Φάνης Γκέκας): Βίλλιος, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης (77′ Ψωμαράς), Σ. Αφούσσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης (62′ Φουφούνης) Τοκάμ, Καρακούτης, Λιάτος, Σκούτας (62′ Ροδόπουλος).

Αίας Γαστούνης: Καραμανλής, Στανής, Βασιλικόπουλος, Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (90′ Τόρες), Βράμπι (78’ Δεληγιάννης), Παπαχριστόπουλος, Ρετσούλι, Τιερί.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr