background img
banner
banner

Άντεξε απέναντι στον πρωτοπόρο Τηλυκράτη ο Παναιγιάλειος

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗ ΝΙΚΗ 

Πολύ σωστά τοποθετημένος απέναντι στον πρωτοπόρο Τηλυκράτη ο Παναιγιάλειος, δεν άφησε τους πρωτοπόρους να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες.

Στο α΄ ημίχρονο ο Τηλυκράτης απείλησε με τον Νικλητσιώτη, για να απαντήσει ο Κουρτελέσης που αποκρούστηκε με τη σειρά του από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μπλατσιώτη.

Με καλή οργάνωση στην άμυνα και διατηρώντας τον αντίπαλο μακριά από την εστία του Ιωαννίδη, άρχισε να κερδίζει έδαφος και να απειλεί σε στημένες φάσεις και στην κόντρα επίθεση.

Έχασε δυο ευκαιρίες για νίκη στο φινάλε ο Παναιγιάλειος 

Στο 89΄ ο Φουφούνης πάσαρε στον Βλαχόπουλο μέσα στην περιοχή που καθυστέρησε να στοπάρει και να σουτάρει, χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα.

Στις καθυστερήσεις βρέθηκαν τρεις μελανόλευκοι απέναντι σε δυο αμυντικούς. Ο Τοκάμ τροφοδότησε τον Σκούτα που σούταρε ελάχιστα έξω.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Μπλατσιώτης, Πανταζής, Ντόσης (50΄ Πετσίτης), Παναγιωτόπουλος, Μπιμπισίδης, Τόσκα, Γκέτσι, Περιστέρης, Τσιότρας, Νικλητσιώτης, Σιμόνι (46΄ Κολοβός).

Παναιγιάλειος (Φάνης Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Μακρίδης, Σ. Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης (60’  Φουφούνης (90΄ Ψωμαράς), Τοκάμ, Καράκουτης (75΄ Βλαχόπουλος), Λιάτος (60΄ Σκούτας) , Αλ. Αφούσι (90΄ Ροδόπουλος), Χατζηαντωνίου.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr