background img
banner
banner

Καταστροφές σε γεωτρήσεις και γήπεδα…

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Δ.Ε. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΠΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Το ζήτημα επισημαίνει και η διοίκηση του Νομικού Προσώπου του δήμου Αιγιαλείας με σχετικό δελτίο Τύπου, καταγράφοντας όλες τις κλοπές που πραγματοποιήθηκαν από τους… κυνηγούς χαλκού.

Συγκεκριμένα, τονίζει: ΄΄Μπαράζ διαρρήξεων που συνοδεύτηκαν από εκτεταμένες φθορές προφανώς από «κυνηγούς χαλκού», σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στις Δ.Ε. Συμπολιτείας και Ερινεού με αποτέλεσμα μεγάλου κόστους φθορά και απώλεια της δημοτικής περιουσίας αλλά και ταλαιπωρία των συμπολιτών μας. Σημειώθηκαν: -Διάρρηξη και αφαίρεση καλωδίων  από την γεώτρησης ύδρευσης στην Τ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου που πρόσφατα είχε αποκατασταθεί με κόστος περί τις 15.000€. -Καταστροφή της γεώτρησης ύδρευσης στην Τ.Κ. Ροδοδάφνης λόγω αφαίρεσης καλωδίων, με αποτέλεσμα από το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαρτίου οπότε και σημειώθηκε η κλοπή να παρουσιάζεται πρόβλημα υδροδότησης στην Τ.Κ.Ροδοδαφνης με τα συνεργεία να προσπαθούν για άμεση επίλυση ώστε να αποκατασταθεί η υδροδότηση στην Κοινότητα. -Αφαίρεση καλωδίων από τους προβολείς του Γηπέδου Καμαρών δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στον ηλεκτροφωτισμό του αθλητικού χώρου. -Καταστροφή στο σύστημα υδροδότησης του Γηπέδου Δημητρόπουλου όπου πρόσφατα υπήρξε και πάλι αφαίρεση καλωδίων ηλεκτροφωτισμού΄΄.

΄΄Για όλες τις παραπάνω διαρρήξεις και καταστροφές έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές κι έχει κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, ωστόσο αντιλαμβάνεται ο καθένας τη σοβαρότητα του προβλήματος που δημιουργείται και την απώλεια σημαντικών κονδυλίων που απαιτούνται για την αποκατάσταση των ζημιών. Δυστυχώς είναι προφανές ότι τα βλέμματα στρέφονται σε συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα που δημιουργεί προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή, θέμα που έχει απασχολήσει τη δημοτική αρχή και το δημοτικό μας συμβούλιο, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας΄΄, επισημαίνεται ακόμη.

«Πρόσφατα το δημοτικό μας συμβούλιο έλαβε κατά πλειοψηφία απόφαση για την αναγκαιότητα δημιουργίας ομάδας ΟΠΚΕ στην περιοχή της Αιγιάλειας προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα πιο άμεσης παρέμβασης και φύλαξης. Παράλληλα ως δήμος μέσω όλων των υπηρεσιών μας προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες παρέχοντας ότι είναι δυνατό ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα, ωστόσο η παραβατικότητα αποτελεί ένα μεγάλο ζήτημα» δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα της Δ.Ε. Συμπολιτείας Παναγιώτης Ανδριόπουλος, κάνοντας έκκληση στους πολίτες εάν αντιληφθούν οποιαδήποτε «ύποπτη» κίνηση να ειδοποιούν τις αρχές είτε το δήμο ακόμα και με ανώνυμο τηλεφώνημα ώστε να υπάρχει στο βαθμό του εφικτού περεταίρω φύλαξη προς αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

«Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για τα προβλήματα που δημιουργούνται στην ύδρευση αλλά και τη δυνατότητα χρήσεως των αθλητικών μας χώρων έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές» καταλήγει ο κ.Ανδριόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Σχόλια

  • Μας δουλεύετε. Δεν τολμάει η αστυνομία να ακουμπήσει. Την ΟΠΚΕ τι την κουβάλησαν; Οι χειρότεροι γύφτοι είναι στην Ροδοδαφνη και στον Σελίνουντα. Τα άλλα είναι μ….. ς.

    Γεώργιος Γ 14/03/2022 20:17

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr