background img
banner
banner

Λείπουν τα 12 εκ. ευρώ της σταφίδας από την αγορά…

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΟΥΝΙΝΑΣ

Το σταφιδικό αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στη γενική συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κουνινάς, το απόγευμα του Σαββάτου 5 Μαρτίου. Μια πεντάωρη Γενική Συνέλευση που ξεκίνησε λίγο μετά τις 6.00 και τελείωσε μετά τις 11.00 το βράδυ, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που φανέρωσε το μεγάλο πρόβλημα που έχουν οι σταφιδοπαραγωγοί της Αιγιάλειας.

Προσκεκλημένος στην έκτακτη γενική συνέλευση ήταν ο Λάμπης Παπαδόπουλος ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας αλλά και μέλος του συνεταιρισμού Κουνινάς.
Στην τοποθέτησή του ο Λάμπης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην άμεση εξεύρεση λύσης στη σταφιδική κρίση, στην έλλειψη των περίπου 12 εκ. ευρώ από την αγορά της Αιγιάλειας που σε συνδυασμό με την πανδημία, τις γενικότερες αυξήσεις της ενέργειας και τις πληθωριστικές πιέσεις σε όλα τα αγαθά, έχουν επιφέρει ένα σοβαρό πλήγμα στην εύρυθμη οικονομική λειτουργία του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας, συνολικά όλης την περιοχής μας.

Ολοκληρώνοντας τόνισε πως απ’ όποια θέση και αν βρίσκεται δεν θα βάζει κόμματα πάνω από τα προβλήματα αλλά θα αγωνίζεται για το καλό της περιοχής μας και των συμπολιτών μας!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr