background img
banner
banner

Άσφαλτος μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο

ΣΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Στο… τέλος της πλησιάζει η ταλαιπωρία των οδηγών που μετακινούνται στο δίκτυο της Ζωοδόχου Πηγής καθώς βαίνει προς ολοκλήρωση το αποχετευτικό έργο στο εν λόγω τμήμα. Εκτιμάται ότι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο το κομμάτι μέχρι τη συμβολή της οδού με την Ομαγυρίου Διός θα ασφαλτοστρωθεί και ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι όλο αυτό το διάστημα, τα οχήματα κινούνται μέσω της οδού Παυσανίου με αρκετή επιβάρυνση της Αγίων Αποστόλων, κάνοντας ουσιαστικά ένα κύκλο καθώς η Ζ. Πηγής παραμένει κλειστή. Τα… δύσκολα φαίνεται πως περνούν για το τμήμα αυτό, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο με την οδό Κανελλοπούλου όπου μετά από δύο εβδομάδες θα μεταφερθούν οι εκσκαφείς ώστε να εγκατασταθούν εκεί οι νέοι σωλήνες της αποχέτευσης. Εκτιμάται πάντως ότι δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία αλλά θα διεξάγεται μέσω του ενός ρεύματος κάτι που επιτρέπει το φάρδος και η ευθύτητα που παρουσιάζει.

Ακολούθως οι εργασίες θα μεταφερθούν στην οδό Κορίνθου καθώς το έργο προχωρά τμηματικά, ταλαιπωρεί μεν τους οδηγούς, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι προς όφελος του περιβάλλοντος και της τοπικής κοινωνίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr