background img
banner
banner

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Τα μωρά τα έπνιξαν, τους γονείς τους πυροβόλησαν – Ψάχνουν τον σπιτονοικοκύρη τους

Ασφυκτικός ήταν ο θάνατος των δυο βρεφών, στην τραγωδία της Ανδραβίδας.

Το 1,5 ετών παιδάκι, που είχε γεννηθεί τον Αύγουστο του 2020, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην Ανδραβίδα, από τον 12χρονο αδερφό του.

Ανδραβίδα: Τα δύο παιδιά βρέθηκαν πνιγμένα, το ζευγάρι είχε πυροβοληθεί

Σε κατάσταση σοκ ο 12χρονος άρχισε να αναζητά βοήθεια. Άμεσα το βρέφος διεκομίσθη στο κέντρο Υγείας Ανδραβίδας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο εντόπισαν στο σπίτι κηλίδες αίματος και στη συνέχεια στην αποθήκη του σπιτιού ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα των σορών του ζευγαριού και του δεύτερου παιδιού.

Ο 32χρονος και η 37χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες έφεραν τραύματα από όπλο και βρίσκονταν πάνω σε τρέιλερ ενώ το παιδάκι 2,5 ετών, που είχε γεννηθεί τον Οκτώβριο του 2019, ήταν νεκρό δίπλα τους, στο πάτωμα, πάνω σε κλινοσκεπάσματα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης που διέπραξε το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, μετέφερε τις 3 σορούς στη αποθήκη ενώ τους είχε σκοτώσει πιθανότατα μέσα στο σπίτι.

Ψάχνουν τον σπιτονοικοκύρη του ζευγαριού που δολοφονήθηκε

Οι έρευνες εστιάζονται σε πρόσωπα από το περιβάλλον του ζευγαριού που διέμενε στην Ανδραβίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ο σπιτονοικοκύρης της οικογένειας, με τον οποίο είχαν διαφορές, και ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί.

Κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο πρώην σύζυγος της 37χρονης, ο οποίος εντοπίστηκε στο Λουτράκι και αναμένεται να πάει στην Ανδραβίδα για να καταθέσει αλλά και για να πάρει τον 12χρονο γιο του. Να σημειωθεί ότι δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν η 37χρονη είχε πάρει διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της.

Η αυτοψία στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας συνεχίζεται και σήμερα από το πρωί καθώς χθες αργά τη νύχτα είχαν σταματήσει οι έρευνες λόγω του σκότους.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πύργου και το τμήμα ασφαλείας Ηλίδας.

Σε εξέλιξη η ιατροδικαστική διερεύνηση και η έρευνα της αστυνομίας

Ολοκληρώθηκε η αυτοψία από την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα στο σπίτι της Ανδραβίδας, όπου βρέθηκαν νεκροί χθες το βράδυ ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά, ηλικίας δύο και τριών ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, που ξεκίνησε με τη συλλογή στοιχείων από το σπίτι και την αποθήκη, αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, όταν θα έχουν γίνει οι νεκροτομές και στις τέσσερις σορούς, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Από την πλευρά της, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση και ήδη εξετάζονται τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την παρακείμενη αποθήκη, όπως και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Επίσης, οι αστυνομικοί προσπαθούν να αξιοποιήσουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Πηγή


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr