background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πάλι είχε ραντεβού με τη νίκη

Η ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ 4-1 ΤΟΝ ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟ ΣΤΑ PLAY OFF

Με εντυπωσιακό τρόπο συνέχισε και στην 2η αγωνιστική των playoff η Αιγείρα / Ακράτα. απέναντι στον Πανμοβριακό είχε καθαρίσει το …πιάτο της από το α΄ ημίχρονο, στο οποίο έχοντας πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κατσίγιαννη, προηγήθηκε 3-0. Στο 14΄ η μακρινή μπαλιά του Μανθόπουλου κατέληξε στον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του με κεφαλιά πάσα έβγαλε σε θέση γκολ τον Κατσίγιαννη, που δεν αστόχησε. Ακολούθησε το 2-0 στο 31΄ με τον Κατσίγιαννη να «κλέβει» την μπάλα ανάμεσα στον τερματοφύλακα Μανουσιάδη και τους κεντρικούς αμυντικούς του Πανμοβριακού και να σκοράρει.

Για το 3-0 στο 39΄ ήταν ο Οικονόμου που έβγαλε την κάθετη πάσα στον σκόρερ Κατσίγιαννη. Στα πρώτα λεπτά του β΄ μέρους ο Παύλος Μητρόπουλος διαμόρφωνε το 4-0 με κεφαλιά, μετά από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Οικονόμου.

Η ομάδα του Ριόλου μείωσε 1-4 με τον Νιφορόπουλο στο 85΄, παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με δυο ήττες. Στο μεγάλο ντέρμπι με το Πάτραι που ακολουθεί στα προσφυγικά, για την Αιγείρα / Ακράτα επιστρέφουν στην διάθεση του Φίλιππου Σχοινά, οι Τσίμπιτσης και Σπανός, που απουσίαζαν από το παιχνίδι του Σαββάτου.

Αιγείρα / Ακράτα (Φιλ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Τσούρας (57’ Σταυρόπουλος), Ράμα, Μανθόπουλος (69’ Αλέφαντος), Π. Μητρόπουλος, Μαγγίνας, Κατσιγιάννης, Καραχάλιος (69’ Τριανταφυλλόπουλος), Ξύδης, Οικονόμου (80’ Μάλλης), Δ. Μητρόπουλος (80’ Δημ. Μητρόπουλος).

Πανμοβριακός (Νικ. Τσολόπουλος): Μανουσιάδης, Α. Κάτσενος (85’ Λαδάς), Μπακατσέλος, Διακάτος (46’ Α. Σπυρόπουλος), Νιφορόπουλος, Π. Κάτσενος, Λιάκος, Χρυσανθόπουλος (85’ Β. Σπυρόπουλος), Γραμματικόπουλος, Αθανασόπουλος (46’ Ε. Σπυρόπουλος), Κοκκίνης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr