background img
banner
banner

Γιώργος Χατζηπαύλου – «Τάιμινγκ»: The final tour | Κυριακή 20 Μαρτίου στο Αίγιο

“Ένα απολαυστικό χιουμοριστικό ενενηντάλεπτο με ασταμάτητο παλμό, ενδοσκοπική ματιά, observationalcomedy και ξεκάθαρα μηνύματα. Ό,τι έχουμε αγαπήσει στον Γιώργο Χατζηπαύλου επιστρέφει!” ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ

“Σάτιρα που κρύβει ξεχωριστά μηνύματα.” AlphaTV

Τα αστεία του θα τα επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά στις παρέες σου! ΤΟ ΒΗΜΑ

Lastcall! Ο Γιώργος Χατζηπαύλου δίνει για ένα και μόνο βράδυ ραντεβού με το κοινό στο Αίγιο, παρουσιάζοντας για τελευταία φορά τηνstand-upcomedyτου, «Τάιμινγκ».
Αν θέλετε να γελάσετε μέχρι δακρύων, να προβληματιστείτε (όσο πρέπει) και να περάσετε 90’ κωμωδίας, αυτή είναι η στιγμή, το δικό σας τάιμινγκ!

Κυριακή 20 Μαρτίου  -Δημοτικός Κινηματογράφος Απόλλων

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε για τελευταία φορά την 4η σόλο παράσταση του κορυφαίου stand-up κωμικού ο οποίος, μεταξύ άλλων είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας, ο δημιουργός του Comedy Club για παιδιά, της πρώτης stand-up comedy παράστασης ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους και ο κωμικός, ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη περιοδεία ελληνόφωνου stand-up εκτός Ελλάδας που έγινε ποτέ, με soldout παραστάσεις σε 22 πόλεις εκτός Ελλάδας.

Τάιμινγκ. Η σωστή στιγμή

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.
Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό με στόχο, μέσα από την κωμωδία, να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του, αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της.
Ο τελευταίος κύκλος εμφανίσεων της παράστασης «Τάιμινγκ» ξεκινά!

*Μάθετε πρώτοι όλα όσα ετοιμάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου κάνοντας τακτικά κλικ στο www.xatzi.gr. Παρακολουθήστε παλαιότερες δουλειές του Γιώργου στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Γιώργος Χατζηπαύλου- «Τάιμινγκ»

FinalSeason

Πού: Δημοτικός Κινηματογράφος Απόλλων
Πότε: 
Κυριακή 20 Μαρτίου
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 12 € (γενική είσοδος) και 10 € (προπώληση)
Προπώληση εισιτηρίων: Στο viva.gr&στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη» (Οικονόμου 7, τηλ.: 26910 60783)
Πληροφορίες: 6976793202

Διάρκεια: 90’
Παραγωγή/Οργάνωση: Αλέξανδρος Ζώης
Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου- We Will


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr