background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Λύθηκε η συνεργασία με Στηβ Τοκάμ

ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Πέρασε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, με τον Παναιγιάλειο να αποσπά ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου, άσχετα αν αυτό δεν βοήθησε βαθμολογικά την κατάσταση.
Περιθώρια να ξεφύγει από την δίνη του υποβιβασμού δεν υπάρχουν πλέον για τον Αιγιώτικο Σύλλογο, που καρτερεί τα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος που απομένουν και είναι την Κυριακή με τον Εθνικό Σκουλικάδου και στις 3 Απριλίου το φινάλε με τον Παναγρινιακό. Στο Αίγιο και τα δυο παιχνίδια και γλιτώνει ο Παναιγιάλειος τις μετακινήσεις.

Λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, για τον Παναιγιάλειο υπάρχει η υποχρέωση του κυπέλλου που τον καλεί στο γήπεδο Προσφυγικών για να αντιμετωπίσει τον Άρη Πατρών.

Λύθηκε το συμβόλαιο με Τοκάμ

Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο αποτελεί πλέον ο μέσος Στηβ Τοκάμ, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία και αναμένεται να αναχωρήσει για την Ελβετία. Πλήγμα για την Αιγιώτικη ομάδα που δεν θα τον έχει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και σε αυτά του κυπέλλου, ένας θεσμός που του δίνει μια ευκαιρία να διακριθεί.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr