background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Να θυμηθούμε τα παλιά

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (15:00) ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Και μαθηματικά καταδικασμένος πλέον ο Παναιγιάλειος του απομένει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει στο Αίγιο, αρχής γενομένης το γειτονικό ντέρμπι με την πρωτοπόρο και υποψήφια πρωταθλήτρια Παναχαϊκή. Η Πατρινή ομάδα χρειάζεται 5 βαθμούς για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και φυσικά δεν θα έρθει στο Αίγιο αδιάφορη.
Από τον Παναιγιάλειο θα κριθεί στην σημερινή προπόνηση αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα απουσίας στο παιχνίδι της Κυριακής, από την Παναχαϊκή θα λείψει ο Χαντί που συμπλήρωσε κάρτες. Διαιτητές από την Ένωση Μεσσηνίας ορίστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο, για την αναμέτρηση Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή. Ο Ηλίας Ρέκκας θα διευθύνει το παιχνίδι με βοηθούς τους Ηλία Μπουρίκα και Χρυσοβαλάντη Μπουρίκα. Παρατηρητής διαιτησίας ο Γιάννης Βασιλόπουλος (Αχαΐας).

Τα άλλα παιχνίδια στον 4ο όμιλο

Το Τηλυκράτης από θέση αουτσάιντερ πλέον, υποδέχεται τον ΠΑΟ Βάρδας που έχοντας κατανοήσει την αποφυγή του υποβιβασμού, έλυσε την συνεργασία του με τον προπονητή Χρήστο Παρασκευόπουλο.
g Στη μάχη της παραμονής ο Εθνικός Σκουλικάδου, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη από το φιλοξενούμενο Διαβολίτσι, για να ελπίζει στον στόχο παραμονής.
g Στη Γαστούνη ο ανεβασμένος αγωνιστικά Αίας κοιτάζει το παιχνίδι με τον Αχέροντα σαν μια ευκαιρία να απομακρυνθεί περισσότερο από την ζώνη κινδύνου.
g Ντέρμπι στο Αγρίνιο με τον Παναγρινιακό που βλέπει τον Ναυπακτιακό Αστέρα σαν το …σκαλοπάτι για το πέρασμα από το γκρουπ του υποβιβασμού σ’ αυτό της παραμονής.
g Στα Βραχνέικα ο Διαγόρας θέλει τους βαθμούς και μπορεί να τους κατακτήσει από την αδύναμη Αναγέννηση Άρτας.

23η αγωνιστική – Κυριακή 13/03 -15:00
Παναιγιάλειος – Παναχαϊκή: Ρέκας (Μεσσηνίας)
Τηλυκράτης – ΠΑΟ Βάρδας: Καζανάς (Αιτ/νίας)
Εθνικός Σκ. – Διαβολίτσι: Πετρόπουλος (Αχαΐας)
Αίας Γαστούνης – Αχέρων: Βαρτσάκης (Λακωνίας)
Παναγρινιακός- Ναύπακτος: Νίκου (Άρτας)
Διαγόρας – Αναγ. Άρτας: Τσακαλης (Ηλείας)
Ρεπό: Αμβρακικός


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr