background img
banner
banner

Κινηματογραφική Λέσχη: Η κλασσική ταινία “Ο Χαφιές” τη Δευτέρα στον Απόλλωνα

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλων” και ώρα 21:30 θα προβληθεί η κλασσική ταινία «Ο Χαφιές» σε ψηφιακή επανέκδοση, από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου.

Με την έξοδό του από τη φυλακή, ο Μορίς (SergeReggiani) σχεδιάζει μια καινούρια «δουλειά» και ζητάει βοήθεια – μεταξύ άλλων – από το φίλο του Σιλιέν (Jean-PaulBelmondo). Ο Σιλιέν έχει το παρατσούκλι «ο χαφιές» καθώς όλοι τον φοβούνται, διότι πιστεύουν ότι είναι καταδότης της αστυνομίας.

Η αποτύπωση του γαλλικού υπόκοσμου γίνεται με μαεστρία από τον κορυφαίο σκηνοθέτη, Jean-PierreMelville. Κλέφτες και αστυνόμοι σε λεπτές ισορροπίες και ανάμεσά τους ο ρυθμιστικός παράγοντας είναι ένας, ο πληροφοριοδότης. Ένα νουάρ αριστούργημα και μια από τις πρώτες σπουδαίες ερμηνευτικές εμφανίσεις του Μπελμοντό.

Παραγωγή: Γαλλία, 1963

Σκηνοθεσία: Jean-PierreMelville

Πρωταγωνιστούν: Jean-Paul Belmondo, Serge Reggiani, Jean Desailly, Rene Lefevre

Διάρκεια: 108λεπτά

Ώρα προβολής: 21.30 – Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν

Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 5 €

Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/cinegio

Υγειονομικό πρωτόκολλο:

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα, θα μπορείτε να εισέρχεστε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (ισχύει 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού) ή νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ 180 ημέρες μετά από αυτόν).  Παρέα με τα άνωθεν πιστοποιητικά θα πρέπει να προσκομίσετε και αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr