background img
banner
banner

Μέτρησε το γκολ φάουλ του Ναυπακτιακού

1-0 ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Έχασε ακόμα μια ευκαιρία ο Παναιγιάλειος να κερδίσει έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα, έπειτα από το γκολ που δέχθηκε με κόρνερ του Αστέρα και το οποίο έκρινε το παιχνίδι, αφήνοντας στο τέλος την πικρή γεύση της ήττας.

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας δεν είχε να παρουσιάσει κάτι περισσότερο από τον αποδεκατισμένο Παναιγιάλειο, που εκτός από τον Βλαχόπουλο και τον Παπαδόπουλο, πήρε τα κακά μαντάτα της τελευταίας στιγμής για την απουσία επίσης των αδελφών Αφούσσι και του τερματοφύλακα Ιωαννίδη, που παρουσίασαν πυρετό.

Εκτός μάχης όλα τα μελανόλευκα ψηλά κορμιά και μονάχα ο Ροδόπουλος είχε απομείνει, να κοιτάζει το παιχνίδι από τον πάγκο μέχρι το 80΄ που πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι.

Με λίγες φάσεις το α΄ ημίχρονο 

Για το πρώτο 45λεπτο ο Παναιγιάλειος είχε να παρουσιάσει σαν καλύτερη τελική προσπάθεια την γυριστή κεφαλιά του Ψαμαρά από την σέντρα του Κουρτελέση στο 26΄, ενώ όλες οι άλλες προσπάθειες με σουτ κυρίως εκτός περιοχής, κατέληξαν μακριά από την εστία του Μένιου.

Νευρικοί οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έκαναν εύκολα το λάθος που σε πολλές περιπτώσεις ήταν αβίαστο, έλειψαν οι αυτοματισμοί και η αλλαγή παιχνιδιού με αποτέλεσμα να παρατηρούνται σε κάποιες φάσεις «μπουλούκια» ποδοσφαιριστών.

Δυο καλές ευκαιρίες χάνει ο Παναιγιάλειος πριν το γκολ

Το φάουλ του Λιάτου από το ύψος της περιοχής στο 47΄ που πέρασε λίγο έξω και το σουτ άουτ του Ψωμαρά που βρέθηκε σε ιδανική μέσα στην περιοχή από την σέντρα του Λιάτου στο 69΄ ήταν οι κλασικές ευκαιρίες του Παναιγιάλειου στο β΄ ημίχρονο πριν δεχτεί το γκολ. Είχε προηγηθεί το σουτ του Κοντογιάννη στο 55΄ που απέκρουσε ο Βίλλιος, για να ακολουθήσει στη συνέχεια το γκολ του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Οι παίκτες του Αστέρα έβαλαν γκολ και τον Βίλλιο στην εστία 

Με σύμμαχο τον αέρα ο Νιφορόπουλος εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι του Παναιγιάλειου. Η μπάλα είχε πάρει κατεύθυνση προς την εστία και ο Βίλλιος στην προσπάθειά του να αποσοβήσει το μοιραίο, σπρώχτηκε καθαρά από τον Γιαννόπουλο, χωρίς οι διαιτητές να υποδείξουν την παράβαση, αντίθετα μέτρησαν γκολ με το οποίο ο Αστέρας προηγήθηκε στο 73΄.

Διπλή ευκαιρία από κόρνερ του Τοκάμ 

Ο Αστέρας θέλοντας να διατηρήσει το πολύτιμο γκολ, έδωσε χώρο στον Παναιγιάλειο και όσο κυλούσε ο χρόνος στριμωχνόταν μέσα στην περιοχή του.

Σε μια φάση διαρκείας του Παναιγιάλειο στο 82΄, ο Τοκάμ εκτέλεσε κόρνερ και βρήκε τον Γκασίδη που σούταρε για να αποκρουστεί πάνω στην γραμμή της εστίας του Μένιου, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μακρίδης, χωρίς όμως να μπορέσει να την γυρίσει προς την εστία.

Παναιγιάλειος (Φάνης Γκέκας): Βίλλιος, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Καστάν, Γκασίδης, Ψωμαράς, Τοκάμ, Καρακούτης, Λιάτος (77΄ Φουφούνης), Σκούτας (80΄ Ροδόπουλος).

Ναυπακτιακός (Ι. Νταλακούρας): Μένιος, Μπάτσης, Κοντογιάννης, Ναουμίδης, Αργυρόπουλος, Μαχαίρας (46΄ Ρουμπάτος), Καψάσκης (80΄ Λίτσος), Κατσογιάννης, Βουκομάνοβιτς (55΄ Εσκουρέδο), Νιφορόπουλος (92΄ Σαμπατάκος).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr