background img
banner
banner

Ξεχώρισαν Γεωργίου και Βαρβίας στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου

Ολοκληρώθηκε το 36ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το διήμερο 26-27 Φεβρουαρίου. Ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της χώρας αγωνίστηκαν και 4 αθλητές του Αθηνόδωρου Αιγίου.

Ο Πολυχρόνης Ιατρόπουλος αρχικά μπήκε στα 4 από τα επτά αγωνίσματα του επτάθλου που έγιναν την πρώτη ημέρα, αλλά δυστυχώς οι τραυματισμοί που τον ταλαιπωρούν τους τελευταίους 2 μήνες δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει και στα υπόλοιπα αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας.

Ο Γιώργος Ιατρόπουλος με επίδοση 12.91 έμεινε μακριά από το ρεκόρ του (14.83), αλλά μπορεί να χαίρεται ότι συνεχίζει να προκρίνεται και να αγωνίζεται σε τελικούς Πανελληνίων πρωταθλημάτων όντας πλέον 50 ετών.

Ο Ανδρέας Γεωργίου πρωταγωνίστησε ξανά μετά τη νίκη του την προηγούμενη εβδομάδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου, αυτή τη φορά στα 1.500μ. της 1ης σειράς, πέτυχε πολύ καλή επίδοση (4.04.64), τερματίζοντας δεύτερος από τους συναθλητές του που ανήκουν στην κατηγορία Κ18.

Ο Γιάννης Βαρβίας έκανε εκπληκτική εμφάνιση και με άλμα 1,91μ. ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ μπήκε στην εξάδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος σε έναν αγώνα με έντονο συναγωνισμό και άφησε πολλές υποσχέσεις για μεγαλύτερα ύψη.

“Συμπερασματικά ήταν μία διοργάνωση που άφησε θετικές εντυπώσεις και όμορφα συναισθήματα για όσους ασχολούνται με το στίβο και για όσους αγαπούν γενικότερα τον αθλητισμό. Ή άνοδος ωστόσο σε επίπεδο επιδόσεων εξακολουθεί να παραμένει ζητούμενο σε πολλά αγωνίσματα. Πιστεύουμε γι αυτό ότι χρειάζεται σταθερή προβολή του αθλήματος με όλα τα πρόσφορα μέσα και ιδιαίτερα τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Σε ένα άθλημα όπως ο στίβος, όπου οι οικονομικές απολαβές είναι ελάχιστες, η δημόσια προβολή είναι το έσχατο κίνητρο αλλά αρκετό για να προσελκύσει αθλητές, προπονητές και διοικητικούς παράγοντες που θα κάνουν την επιδιωκόμενη διαφορά”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Αθηνόδωρου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr