background img
banner
banner

Πάτρα: Αφιερωμένος και φέτος στα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ ο αποκριάτικος χορός του δημάρχου

Με μεγάλη επιτυχία, χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3 Μαρτίου στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων, ο Αποκριάτικος χορός του Δημάρχου Πατρέων, που ήταν αφιερωμένος -όπως έχει καθιερωθεί από την Δημοτική Αρχή- στα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» του Δήμου και ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Άμπετ Χασμάν».

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους, μίλησε για μια ακόμα φορά με θερμά λόγια για “την προσφορά των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του Δήμου και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους καλή διασκέδαση, έστω κι αν οι μέρες που διανύουμε είναι γεμάτες θλίψη, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, της πανδημίας, αλλά και των άλλων προβλημάτων που ταλανίζουν το λαό”.

Στην αποκριάτικη γιορτή, συμμετείχαν γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και εργαζόμενοι του Κοινωνικού Οργανισμού, του Πολιτιστικού και του Καρναβαλικού Οργανισμού, που με τη συμβολή τους, δημιουργήθηκε αυτή η ζεστή, χαρούμενη βραδιά.

Επίσης, οι Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, του Πολιτιστικού και του Καρναβαλικού Οργανισμού, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι, αλλά και σύλλογοι Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Όλοι μαζί, έγιναν ένα με τα παιδιά και διασκέδασαν μαζί τους, σε καρναβαλικούς ρυθμούς, αποδεικνύοντας ότι όλοι είναι ίσοι και δικαιούνται να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr