background img
banner
banner

Στα «πιτς» ο Παναιγιάλειος

ΤΗΝ 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ 3-0 ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ – ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με εξαίρεση το παιχνίδι Παναχαϊκής – Σκουλικάδου που παίζει αύριο, όλα τα υπόλοιπα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στον όμιλο του Παναιγιάλειου. Ξεκούραση για τον Παναιγιάλειο που έχει στο πρόγραμμά του τον Παναγρινιακό και παίρνει χωρίς κόπο τους 3 βαθμούς, που δεν του είναι και ιδιαίτερα χρήσιμοι. Κι αυτό διότι από τα 5 παιχνίδια που μένουν θα διεκδικήσει βαθμούς από τα 4, εφ’ όσον δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό του.

Παίρνοντας την καλύτερη περίπτωση να κάνει μόνο νίκες αν εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα αφού οι συναντήσεις που θα ακολουθήσουν είναι στο Δημοτικό Στάδιο, τότε θα συγκεντρώσει 12 βαθμούς.

Προσθέτοντας τους 12 στους 15 βαθμούς που έχει τώρα στον βαθμολογικό πίνακα αθροίζει 27 την στιγμή που το όριο παραμονής είναι στους 28 βαθμούς.
Αυτό σημαίνει ότι μόνο με κάποια αναδιάρθρωση μπορεί ο Παναιγιάλειος να διατηρηθεί στην Γ΄ Εθνική, διαφορετικά επιστρέφει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και στην Α΄ κατηγορία.

Δεν τα παρατάνε οι μελανόλευκοι

Όσο και δυσοίωνα να φαντάζουν τα πράγματα, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δεν τα παρατάνε στον Παναιγιάλειο. Ο Φάνης Γκέκας περιμένει επιστροφές αρκετών ποδοσφαιριστών, που απουσίασαν από το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό, γεγονός που συνετέλεσε και στην ήττα 0-1.
Αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες, θα εκτίσουν την ποινή τους με τον Αμβρακικό.

Προπόνηση και σήμερα ρεπό στο τριήμερο

Τελευταία προπόνηση θα κάνουν γι’ αυτή την εβδομάδα οι μελανόλευκοι σήμερα το πρωί (10:30) στο Δημοτικό Στάδιο. Θα ακολουθήσει ρεπό το εορταστικό τριήμερο Αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας, πριν το επόμενο ραντεβού που είναι την Τρίτη, παραμονή από το παιχνίδι κυπέλλου με το Μετόχι.
Παράλληλα έρχεται και το γειτονικό ντέρμπι με την Παναχαϊκή, την μεθεπόμενη Κυριακή.

Στην Πάτρα με Σκουλικάδο η Παναχαϊκή

Την ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τον 2ο της βαθμολογίας Τηλυκράτη περιμένει η Παναχαϊκή, τρέφοντας ελπίδες ότι μπορεί η ομάδα της Λευκάδας να χάσει βαθμούς και στο ντέρμπι με τον Αχέροντα.

Η διαφορά στις δυο πρώτες θέσεις έχει ανέβει στους 5 βαθμούς, μόνο που η Παναχαϊκή θα χάσει μια αγωνιστική με το ρεπό της, αφού ο Τηλυκράτης το έχει ήδη πραγματοποιήσει.
-Το Διαβολίτσι που την Τετάρτη έμεινε στην λευκή ισοπαλία με τον Αχέροντα, θέλει να διατηρηθεί στην 3η θέση και μακριά από κινδύνους υποβιβασμού. Παίζει στην Βάρδα με τον ΠΑΟ, μπορεί και θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα από τους γηπεδούχους, που τους στοίχισε η ήττα στη Ζάκυνθο από το Σκουλικάδο.

-Στο Αγρίνιο και στην Άρτα κρύβονται τα σπουδαία της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Διαγόρας μετά το ρεπό του έχει επικίνδυνη αποστολή στο Αγρίνιο. Ο γηπεδούχος Παναγρινιακός με νίκη φεύγει από το γκρουπ του υποβιβασμού και κάνει βήμα σωτηρίας, αφήνοντας τον Διαγόρα στον κίνδυνο, αφού θα βρεθεί κάτω από την κόκκινη γραμμή.

-Η Αναγέννηση θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα Γαστούνης, που κρατιέται πάνω από την ζώνη κινδύνου με νύχια και με δόντια. Ο Αίας θα επιδιώξει να επωφεληθεί από μια περίοδο κρίσης που διακατέχεται η ομάδα της Άρτας, να πάρει έτσι το θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει σε θέση παραμονής.

22η αγωνιστική

Σάββατο 05/03 -15:00
Παναχαϊκή – Εθν. Σκουλικάδου: Μπεκιάρης (Κορινθίας)
Κυριακή 06/03 -15:00
Αχέρων – Τηλυκράτης: Τσοπλάκος (Αιτ/νίας)
ΠΑΟ Βάρδας – Διαβολίτσι: Ρέκκας (Μεσσηνίας)
Αναγ. Άρτας – Αίας Γαστούνης: Γιούργας (Κέρκυρας)
Παναγρινιακός – Διαγόρας: Κεφίλης (Κορινθίας)
Αμβρακικός – Παναιγιάλειος 0-3 α.α.
Ρεπό: Ναυπακτιακός


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr