background img
banner
banner

Τον Πρόεδρο της Βουλής εκπροσώπησε η Χριστίνα Αλεξοπούλου στα Καλάβρυτα

Η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στις επετειακές εκδηλώσεις για την έναρξη της Επανάστασης του 1821, στα Καλάβρυτα.

Η κα Αλεξοπούλου παρέστη στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και στην Δοξολογία στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας, στην κατάθεση στεφάνων και στην στρατιωτική παρέλαση που ακολούθησε.

Η Βουλευτής Αχαΐας μετά το πέρας των εκδηλώσεων δήλωσε: «Σήμερα έχω την τιμή να βρίσκομαι στην ιστορική Μονή της Αγίας Λαύρας και στην μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα. Η φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου μας μεταδίδει πιο έντονα τις έννοιες της ελευθερίας, του αγώνα και της τόλμης. 201 χρόνια μετά, ένας λαός της Ευρώπης δοκιμάζεται και μας δείχνει πως όταν οι λαοί δεν θέλουν να υποταχθούν, τίποτα δεν μπορεί να τους νικήσει. Γιατί η πατρίδα βρίσκεται στην καρδιά του καθενός και από εκεί κανείς δεν μπορεί να την βγάλει ή να την κατακτήσει. Αυτό κάνουν οι Έλληνες χιλιάδες χρόνια. Σήμερα το κάνουν και  οι Ουκρανοί.

Εύχομαι στους Αχαιούς και σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά και η Παναγία μας, που εορτάζει σήμερα, πάντα να σκεπάζει την πατρίδα μας.».


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr