background img
banner
banner

Aνέβηκε τρίτος ο ΑΟ Αιγιαλέων, 3-1 τον Πανιώνιο

Επιστροφή στις νίκες για τον AO Αιγιαλέων που επικράτησε με 3-1 σετ επί του Πανιωνίου για την  7η αγωνιστική της φάσης των πλει-άουτ της preleague και έκανε καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ήταν η πέμπτη νίκη σε 7 αγώνες για την ομάδα της Αιγιάλειας αλλά ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει μία θέση στην τριάδα αφού τέσσερις ομάδες είναι πολύ κοντά βαθμολογικά και η “μάχη” θα συνεχιστεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Ο ΑΟ Αιγιαλέων δεν ξεκίνησε καλά χάνοντας το πρώτο σετ, όμως στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του, πήρε τα 3 επόμενα σετ και μαζί τη νίκη με 3-1. Ο ιστορικός Πανιώνιος έπαιζε ίσως το τελευταίο του χαρτί για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό και πλέον ελπίζει μόνο μαθηματικά. Ακολουθούν δύο παιχνίδια εκτός έδρας για την Αιγιώτικη ομάδα με Πιερικό, Κομοτηνή και την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Τα σετ: (20 – 25 ,  25 – 20 ,  25 – 18, 25 – 23)

ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Παναγιώτης Παπαδόπουλος – Παναγιώτης Ρουμελιώτης): Λουπ, Δημησιάνος, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, Δασκαλόπουλος, Σαλαβασίδης, Σύρος (λ), Καραγιώργος (λ), Βασιλάκος, Νανόπουλος, Παπασταθόπουλος, Χασάπης, Σωκράτους, Μούρτζης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αργύρης Ψάρρας): Φύτρος, Κουτσουρής (λ), Σαλωνίτης, Καφούρος (λ), Λέλος, Βασιλακόπουλος, Κάλφας, Κωνσταντινίδης, Κουφόπουλος, Χατζηνικολάου, Μπεζάνι, Βλαβιανός, Γιαννόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

ΑΟ Αιγιαλέων – Πανιώνιος 3-1

Κομοτηνή – Πανερυθραϊκός 2-3

Άρης – Πιερικός 3-1

Η βαθμολογία

Πιερικός             6            17-6      15

ΑΟ Αιγιαλέων    7            16-10    14

Πανερυθραϊκός 7            16-9      14

———————————————————-

Άρης                    6           14-9      12

Κομοτηνή           7            8-19      5

———————————————————

Πανιώνιος          7            3-21      0


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr