background img
banner
banner

Έφυγε από τη ζωή ο εκ των ιδρυτών της Φλόγας Ροδιάς Παναγιώτης Ροδόπουλος

Η περιοχή της Ροδιάς πενθεί τον Παναγιώτη Ροδόπουλο, που “έφυγε” την Κυριακή του Πάσχα σε ηλικία 88 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους ιδρυτές του σωματείου της Φλόγας το 1953, καθώς επίσης πρωτοστάτησε και στην κατασκευή του γηπέδου με προσωπικές πρωτοβουλίες στον σχεδιασμό και την ολοκλήρωσή του.

Μάλιστα συμμετείχε σαν ποδοσφαιριστής στις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Φλόγας Ροδιάς, φορώντας το νούμερο 3, αγωνιζόμενος σε θέση αριστερού μπακ – χαφ.
Έχοντας πάντα στην καρδιά του την Φλόγα Ροδιάς, στον Παναγιώτη Ροδόπουλο που την …έπλασε, δεν ήταν αρκετό να παρευρίσκεται δίπλα της ως ένας απλός φίλαθλος. Αποτελούσε σταθερά μέλος στο ΔΣ της Φλόγας και επί σειρά ετών τον θυμόμαστε σαν γενικό γραμματέα του αθλητικού συλλόγου.

Την σκυτάλη από τον πατέρα έχει πάρει τώρα ο γιός Βασίλης Ροδόπουλος, ο οποίος έχοντας προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στο αγωνιστικό κομμάτι της Φλόγας πάντα απαραίτητος και ξεχωριστός, αποτελεί πλέον βασικότατο μέλος του ΔΣ.

Η ομάδα της Φλόγας τίμησε τον Παναγιώτη Ροδόπουλο καταθέτοντας στεφάνι, ενώ στο παιχνίδι της Κυριακής με το Ζαβλάνι θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξή του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr