background img
banner
banner

Πρώτο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Καλάβρυτα – Άνοιξη 2022»

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Καλαβρύτων για πρώτη φορά το τουρνουά «Καλάβρυτα – Άνοιξη 2022». Το 1ο τουρνουά Ακαδημιών “ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΑΝΟΙΞΗ 2022” διοργάνωσε η Α.Ε.Καλαβρύτων σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων.

Σκοπός είναι να καθιερωθεί κάθε χρόνο την εβδομάδα του Πάσχα και να αποτελεί ένα αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός.

Συμμετείχαν εκτός από την Ακαδημία της ΑΕ Καλαβρύτων, η Ακαδημία του Αστέρα Τέμενης και του Αετού Ρίου.

Οι αποστολές των ομάδων έφτασαν νωρίς στα Καλάβρυτα, για να ξεναγηθούν στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και να επισκεφθούν το τόπο εκτέλεσης στο μαρτυρικό λόφο του Καπή.

Οι αγώνες θα ξεκίνησαν 2μμ με ημίωρες αναμετρήσεις και με την ολοκλήρωσή τους να ακολουθούν οι απονομές επάθλων στους νεαρούς αθλητές.

Το κάθε σωματείο συμμετείχε με τις ηλικίες 12-14, ενώ από τους γηπεδούχους είχαμε αγώνες επίδειξης από τα «Μπαμπίνι».

Το τουρνουά παρακολούθησε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στην Παναχαϊκή από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο να παραδίδει τιμητική πλακέτα στον Γενικό Αρχηγό των “κοκκινόμαυρων” Χρήστο Μικέ αλλά και στον Γενικό Διευθυντή Αποστόλη Βεντουρή.για την ιστορία της στο χώρο του ποδοσφαίρου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Από την πλευρά της η ομάδα της Παναχαϊκής έκανε δώρο ένα μπλουζάκι των πρωταθλητών και ένα κασκόλ, καθώς και αναμνηστικά της ομάδας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr