background img
banner
banner

«Άνοιξαν» τα… αναπτυξιακά χαρτιά του δήμου στον Άδωνι Γεωργιάδη

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η  προγραμματισμένη συνάντηση του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου και του αντιδημάρχου Πολεοδομίας, Τεχνικών Έργων και Προγραμμάτων Βασίλη Χριστόπουλου, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τη Δευτέρα 4 Απριλίου. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα αναπτυξιακά πλάνα του δήμου και η πορεία υλοποίησής τους.

Ο υπουργός δέχθηκε τους εκπροσώπους του δήμου Αιγιαλείας στο γραφείο του, ακούγοντας με προσοχή τα όσα του μεταφέρθηκαν και αφορούν το πλάνο του δήμου ως προς την υλοποίηση έργων που θα δώσουν αναπτυξιακή προοπτική στην Αιγιάλεια.

Όπως έκανε γνωστό στο protionline.gr ο κ. Χριστόπουλος, ΄΄είχαμε μία ουσιαστική συζήτηση με τον υπουργό. Συζητήσαμε για τη δυνατότητα χρηματοδότησης έργων υποδομής του δήμου, μέσα από τη συμμετοχή του στις νέες προσκλήσεις που θα βγουν για τις οποίες μας ενημέρωσε ο κ. Γεωργιάδης. Θα βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τον ίδιο και τους συνεργάτες του, προκειμένου να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα χρηματοδοτικά «εργαλεία»΄΄.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος και με την ιδιότητά του και ως προέδρου του Δ.Σ. του ΕΣΠΑ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κουβέντιασε με τον υπουργό για τις λύσεις που θα μπορούσαν να δοθούν για τη γρήγορη απορρόφηση προερχόμενων από χρηματοδοτήσεις κονδυλίων. Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση για το μείζον πρόβλημα της ενεργειακής κρίσης και την αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσεων για Ο.Τ.Α., επιχειρήσεις και ιδιώτες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr