background img
banner
banner

Έντονη εγκληματικότητα και παραβατικότητα

ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ – ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΡΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΛ.ΑΣ.

Πλούσιο σε συμβάντα ήταν το αστυνομικό δελτίο της περιοχής κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και των ημερών του Πάσχα. Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, για παράβαση των νόμου περί όπλων, για παραβίαση ορίων σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ μέσα σε όλα τα άλλα, υπήρξε καταγγελία για ληστεία σε σπίτι τη νύχτα της Ανάστασης, εις βάρος ηλικιωμένου…

Χτύπησαν αστυνομικό και εξαφανίστηκαν

Ειδικότερα, μετά τη σύλληψη των δύο εκ των οποίων ο ένας είχε διακινήσει ποσότητες ινδικής κάνναβης σε στέκια ναρκομανών της περιοχής τη Μεγάλη Πέμπτη, συνελήφθη κι ένας άνδρας από αστυνομικούς του, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ) και ένα μαχαίρι.
Το βράδυ της Μ. Παρασκευής στον κόμβο του Μεγανίτη άνδρες της ΟΠΚΕ Αιγιάλειας σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά, με αποτέλεσμα οι ελεγχόμενοι ν’ ασκήσουν σωματική βία και να διαφύγουν χωρίς να μπορέσει να γίνει η σύλληψη τους στα πλαίσια του αυτοφόρου.

Ακόμη, συνελήφθη, το Μεγάλο Σάββατο τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη, παραβιάζοντας παράλληλα το ωράριο μουσικής.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων ανδρών, οι οποίοι το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, στο Αίγιο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τύπου full-face, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένου άνδρα και με την απειλή άσκησης σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση περιοριστικών μέτρων, εξύβριση και απειλή

Συνελήφθη, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στην Αιγείρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας αλλοδαπός άνδρας έπειτα έγκληση ημεδαπής για εξύβριση και απειλή. Από τον έλεγχο των στοιχείων του αλλοδαπού προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λασιθίου Κρήτης με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη του, για παραβίαση των περιοριστικών όρων της αποφυλάκισής του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr