background img
banner
banner

ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ: Πλούσιο τριήμερο με σχολικούς, διασυλλογικούς και μαραθώνιο

Ένα γεμάτο τριήμερο από αγώνες στίβου απόλαυσαν οι αθλητές του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις από τον Αιγιώτικο σύλλογο εντός και εκτός Ελλάδας.
Την Παρασκευή 8 / 4 πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας η β΄φάση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος όπου οι αθλητές του Αθηνόδωρου Γεωργίου Ανδρέας και Θεοδωρακόπουλος Φώτης στα 3000μ, Μεντζελοπούλου Παναγιώτα στα 100μ με εμπόδια, Βαρβίας Γιάννης στο άλμα εις ύψος και Λαμπίρη Μαρίνα στα 400μ με εμπόδια, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και προκρίθηκαν στη τελική φάση που θα γίνει στο Βόλο στις 13-14/4 .

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Παναγιώτα Μεντζελοπούλου τερμάτισε στην πρώτη θέση με επίδοση 14.78, όπως και ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, είχε επίδοση 8.59.67 που είναι νέο ρεκόρ συλλόγου στην κατηγορία Κ18. Να θυμίσουμε επίσης ότι ο Ανδρέας έχει πιάσει ήδη το όριο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στα 1500μ που του δίνει φέτος το δικαίωμα να συμμετάσχει στους πανευρωπαϊκούς αγώνες της κατηγορίας του.

Το Σάββατο 9/4 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου στην Πάτρα η Γ’ φάση του διασυλλογικού της κατηγορίας Κ14 με νέες διακρίσεις ιδιαίτερα στη σφαιροβολία των κοριτσιών Κ14 που είχαμε για τον σύλλογο την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης.

Την Κυριακή 10/4 στο Rotterdam της Ολλανδίας 6 μαραθωνοδρόμοι του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ συμμετείχαν στον Μαραθώνιο του μεγαλύτερου λιμανιού της Ευρώπης. Ο Γιάννης Βασιλείου με μέσο ρυθμό 4.14/χλμ τερμάτισε με χρόνο 2.58.06, ο Διονύσης Παπαηλιόπουλος είχε επίδοση 3.06.35 με μέσο ρυθμό 4.26/χλμ, ο Βασίλης Βασιλακόπουλος πέτυχε επίδοση3.22.55 με μέσο ρυθμό 4.49/χλμ, ο Ηλίας Θεοφυλακτόπουλος τερμάτισε με χρόνο 3.35.49 και μέσο ρυθμό 5,07/χλμ, ο Ραδάμανθυς Σκούντζος μέχρι το 25ο χλμ είχε μέσο ρυθμό 6.09 , ενώ και ο Δημήτρης Τασσόπουλος στάθηκε άτυχος και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα πριν το 30ο χλμ κι ενώ πήγαινε με σταθερό ρυθμό 3.51/χλμ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr