background img
banner
banner

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: «Εβδομάδα των Παθών αλλά και χρόνος των παθών»

Στη δραματική θέση στην οποία έχουν περιέλθει τα μέλη του που ασχολούνται με την παραγωγή της σταφίδας, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος Αιγιαλείας. Χαρακτηρίζει δε την ενίσχυση από το υπουργείο ως «ψίχουλα», καλώντας τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αφού εύχεται για το Πάσχα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σημειώνει: ΄΄Εβδομάδα των Παθών αλλά και χρόνος των παθών για τους σταφιδοπαραγωγούς, μιας και το δράμα της σταφίδας δεν έχει τελειωμό!΄΄. Τονίζει ακόμη πως ΄΄οι προσδοκίες των παραγωγών για πληρωμή του προϊόντος στο 1,40 δεν καρποφόρησαν.΄΄, ενώ προσθέτει πως ΄΄το αίτημα του Συλλόγου για ενίσχυση των παραγωγών οι οποίοι έχουν πλέον θέμα επιβίωσης των οικογενειών τους, εν μέρει ικανοποιήθηκε, αλλά το ποσό που θα δώσει το υπουργείο είναι πολύ λίγο (ψίχουλα) μπροστά στην απώλεια του εισοδήματος και την τεράστια αύξηση στο κόστος παραγωγής!΄΄.

Παρατηρεί ακόμη πως ΄΄αν από την αρχή υπήρχε κοινή γραμμή, σίγουρα θα είχαμε εξασφαλίσει ένα μεγαλύτερο ποσό σαν ενίσχυση προς τους παραγωγούς και θα είχε δοθεί νωρίτερα! Δυστυχώς ακόμα και σήμερα μερικοί αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την κατάσταση που βρίσκεται η σταφίδα και συνεχίζουν απτόητοι την ίδια καταστροφική πολιτική΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr