background img
banner
banner

Απαγόρευση στάθμευσης στην οδό Σολωμού και διευκόλυνση των επισκεπτών

ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ – ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕΚ

«Ευήκοα ώτα» φαίνεται πως βρήκε η πρόταση της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης που αφορά τη διευκόλυνση των λεωφορείων που θα μεταφέρουν προσκυνητές στο Αίγιο, με αφορμή τον εορτασμό της Πολιούχου του Αιγίου Παναγίας Τρυπητής, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης όπου βρίσκεται η Ιερά Εικόνα της, λόγω των εργασιών που εκτελούνται στο Ιερό Προσκύνημα.

Από πλευράς δήμου υπήρξε διάθεση ώστε να ληφθούν μέτρα για την διευκόλυνση της πρόσβασης των εκδρομέων και επισκεπτών και όπως φαίνεται το αίτημα θα υποβληθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου για τις ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό στo protionline.gr  ο επικεφαλής της Π.Α.Ε.Κ. Αρίστος Τηλιγάδης, ΄΄συναντηθήκαμε με τον αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Γιώργο Φραγκονικολόπουλο και του προτείναμε να απαγορευτεί το παρκάρισμα δεξιά και αριστερά της οδού Σολωμού ως την Σωτ. Λόντου, ώστε να μπορούν να σταματούν και στα δύο ρεύματα και να αποβιβάζουν και να επιβιβάζουν κόσμο, χωρίς να διακόπτεται η κυκλοφορία. Στη συνέχεια, τα λεωφορεία να πηγαίνουν να παρκάρουν στον χώρο του λιμανιού και να μπαίνουν πάλι στο κέντρο όταν θα χρειάζεται να πάρουν τον κόσμο΄΄. ΄΄Κάπως έτσι θα δίνεται και χρόνος στους επισκέπτες να δουν την πόλη, να επισκεφθούν την αγορά και να κάνουν και μία βόλτα στα Υψηλά Αλώνια ή όπου αλλού επιθυμούν΄΄, πρόσθεσε.

Ο κ. Φραγκονικολόπουλος είδε θετικά την πρόταση, σχολιάζοντας: ΄΄Είχαμε συνεργασία με τον επικεφαλής της Π.Α.Ε.Κ. Άρη Τηλιγάδη για την πρόταση για την εορτή της Πολιούχου της πόλεώς μας που αφορά την καλύτερη εξυπηρέτηση των προσκυνητών που θα επισκεφτούν την πόλη μας για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Φανερωμένης Αιγίου΄΄.
Να σημειωθεί ότι η πρόταση περιλαμβάνει απαγόρευση στάθμευσης στο τμήμα αυτό της Σολωμού, τόσο την παραμονή όσο και ανήμερα της εορτής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr