background img
banner
banner

Βράβευση αριστούχων μαθητών και απονομή βραβείων Διαγωνισμού Ποίησης

ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση, το μεσημέρι της Τρίτης 22 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αριστούχων μαθητών Πειραιά και Αιγιαλείας για το σχολικό έτος 2020-2021, από το Ίδρυμα Ελισάβετ Σιαφλά Μπαλόγλου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο κτίριο του Ιδρύματος.

Όπως κάνει γνωστό ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Γιώργος Σιαφλάς, οι βραβευθέντες για τον Δήμο Πειραιά είναι οι: ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑ, ΣΟΥΚΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ. Οι βραβευθέντες για τον Δήμο Αιγιαλείας είναι οι: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΕΜΙΣ (Δ.Δ. Διακοπτού), ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΣΤΑΥΡΙΝΑ (Δ.Δ. Ακράτας), ΚΡΙΤΑΚΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ (Δ.Δ. Αιγείρας). Η βράβευση των αριστούχων μαθητών συνοδεύτηκε από χρηματικό βραβείο 1000 ευρώ που έλαβαν έκαστος.

Εξάλλου, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ιδρύματος Ελισάβετ Σιαφλά Μπαλόγλου ανακοίνωσαν ότι η απονομή των βραβείων Γ’ Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης έτους 2020 πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Ιδρύματος, επίσης την Τρίτη 22 Μαρτίου.

Το Α’ Βραβείο απονεμήθηκε στον Κολιδάκη Δημήτρη με το ποίημα ‘’Ετυμηγορία’’.

Το βραβείο συνοδεύτηκε και με χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ.

Το Β’ Βραβείο απονεμήθηκε στην Ελένη Μπούτου – Σταματοπούλου με το ποίημα ‘’Ταξιδευτής του ονείρου’’. Το βραβείο συνοδεύτηκε και με χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ. Το Γ’ Βραβείο απονεμήθηκε σε δύο διαγωνιζόμενους, τον Θεόδωρο Μπακάλη με το ποίημα (χωρίς τίτλο) και τον Γεώργιο Κανάκη με το ποίημα ‘’ο ανθός’’.

Το βραβείο συνοδεύτηκε και με χρηματικό έπαθλο 100, τα οποία μοιράστηκαν στους εν λόγω βραβευθέντες.

Οι Έπαινοι Α’ – Β’ – Γ’ που απονεμήθηκαν: Α’ Έπαινος στον Σταύρο Καραγεωργίου με το ποίημα ‘’Φωτογραφίες’’, Β’ Έπαινος στον Ιωάννη Μπαχά με το ποίημα ‘’Στο νεκροτομείο του δικτύου’’, Γρηγόρη Σιαδά με το ποίημα ‘’Αποστράπτουσα ακτινοβολία’’ και Γεώργιο Φριγγέλη με το ποίημα ‘’Είμαστε μόνοι’’, Γ’ Έπαινος στην Χρυσούλα Παπαναστασίου με το ποίημα ‘’Σκιές και φως’’, λόγω των υφισταμένων ειδικών συνθηκών της πανδημίας εστάλησαν ταχυδρομικώς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr