background img
banner
banner

Διεξαγωγή «Άσκησης Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας» στις σήραγγες Ακράτας

«Άσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας» θα πραγματοποιηθεί στις σήραγγες Ακράτας, που βρίσκονται μεταξύ του κόμβου Δερβενίου (Χ.Θ. 140,4) και του κόμβου Ακράτας (Χ.Θ. 146,5) το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου 2022 προς τα ξημερώματα της Πέμπτης 7 Απριλίου 2022.

Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων στην Άσκηση και των διερχόμενων οδηγών, από τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης 06.04.2022 έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 07.04.2022, ο αριστερός κλάδος (κατεύθυνση προς Κόρινθο) θα παραμείνει κλειστός και οι δύο κατευθύνσεις μεταξύ των Χ.Θ. 143,3 και Χ.Θ. 146,1 θα εξυπηρετούνται μέσω της αμφιδρόμησης του δεξιού κλάδου (κατεύθυνση προς Πάτρα) του αυτοκινητόδρομου (δείτε το ακόλουθο διάγραμμα).

Η προγραμματισμένη “Άσκηση Πυρόσβεσης Μεγάλης Κλίμακας” θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά την διέλευσή τους από την περιοχή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr