background img
banner
banner

Μετά τη γιορτή της Τρυπητής, γεύμα υψηλών επιδόσεων

ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ «ΛΙΟΠΕΤΡΟ»

Με την επιστροφή της ιερής εικόνας της πολιούχου του Αιγίου «Παναγίας Τρυπητής» στη βάση της, το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Απριλίου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της δημοτικής αρχής, έσπευσαν στη δεξίωση που έγινε στη Φωνησκαριά στο εστιατόριο «Λιόπετρο».

Εκεί ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Στράτος Βαρδάκης, σε συνεργασία με το τμήμα δημοσίων σχέσεων του δήμου, είχαν φροντίσει προκειμένου το γεύμα να στεφθεί με επιτυχία όπως και έγινε.

Πρώτοι στο εστιατόριο με την απαράμιλλη θέα έφτασαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και ακολούθησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, με τους τρεις άντρες να βρίσκουν την ευκαιρία να συζητήσουν στη βεράντα με το Αίγιο… πιάτο.

Ακολούθησαν οι Μητροπολίτες Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος και   Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος,  Πατρών κ. Χρυσόστομος, Κίτρους & Κατερίνης κ. Γεώργιος, ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος καθώς και ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος και στη συνέχεια όλοι όσοι είχαν προσκληθεί.

Το παρόν στη δεξίωση έδωσαν μεταξύ άλλων η βουλευτής Αχαΐας Ν.Δ Χριστίνα Αλεξοπούλου., οι αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Μπονάνος και Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Χρήστος Γούτος, Βασιλική Ψυχράμη και Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, η πρόεδρος του Δ.Σ. Αιγιαλείας Μαρία Γιδά, οι αντιδήμαρχοι Νίκος Καραϊσκος, Τάκης Ανδριόπουλος, Μαρία Σταυροπούλου, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Γιαννούλης, Γιώργος Γιοβάς, Γιώργος Γκίκας, Γιώτα Γκρέμου, Μιχάλης Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Δημήτρης Μπούνιας, Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Βασίλης Χριστόπουλος.

Επίσης, παραβρέθηκαν στην όμορφη δεξίωση ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αιγίου Δημήτρης Γιαννόπουλος, ο διοικητής του Α.Τ. Αιγιαλείας Βασίλης Ροδόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Θόδωρος Τσάτσαρης, ο διοικητής της Π.Υ . Αιγίου Γιώργος Κολοκοτσάς, ο συντονιστής της Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας – Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου Νίκος Ρουμελιώτης, ο διοικητής της Π.Υ Αχαΐας Βασίλης Σολδάτος, ο λιμενάρχης Αιγίου Μιχάλης Κωστάκης με τον λιμενάρχη Πατρών Λάζαρο Χανουμίδη.

Επίσης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, ο σύμβουλος του δημάρχου Ανδρέας Αθανασόπουλος, εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ, δημοτικοί υπάλληλοι κ.α.

Μενού υψηλών επιδόσεων

Το γεύμα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος και είχε εκλεκτά εδέσματα. Πρώτο πιάτο σουφλέ ζυμαρικών με ψητό μανιτάρι Portobello και μελιτζανόπιτα ιδιαίτερα νόστιμη!

Συνοδευτικά πλατώ με τυριά τριών ειδών, καθώς και σαλάτα ανάμεικτη με flakes παρμεζάνας. Το κυρίως πιάτο ήταν μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι και πουρέ και το επιδόρπιο στρατσιατέλα παγωτό με καρυδόπιτα. Το μενού ήταν υψηλών επιδόσεων και αξίζουν συγχαρητήρια στη σεφ Γιάννα Παναγοπούλου.

Η δεξίωση ολοκληρώθηκε με τις καθιερωμένες ομιλίες τόσο από τον Μητροπολίτη όσο και από τον δήμαρχο, που ευχήθηκαν ότι καλύτερο για τον τόπο μας και όλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και τον Στράτο Βαρδάκη να εισπράττει τα συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr