background img
banner
banner

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν εκπαιδευτικές δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής

ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 400 ΜΑΘΗΤΩΝ

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν εκπαιδευτικές δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής σε πέντε Δημοτικά Σχολεία και ένα Νηπιαγωγείο στην Αχαΐα, κατά τις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 400 μαθητές. Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν από Αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών και του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ενώ απώτερος στόχος μας αποτελεί η ευαισθητοποίηση μαθητών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, η καλλιέργεια ασφαλούς οδικής κουλτούρας και η εμφύσηση οδικής συμπεριφοράς στους μελλοντικούς χρήστες του οδικού δικτύου.

Για την επιτυχή πραγματοποίηση των παρουσιάσεων – δράσεων αξιοποιήθηκε εκπαιδευτικός εξοπλισμός και υλικό της εταιρείας PLAYMOBIL HELLAS, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι μαθητές μέσω της αλληλεπίδρασης και δημιουργικότητας, συμμετείχαν ουσιαστικά στην εκπαιδευτική διαδικασία υποβάλλοντας ενδιαφέροντα ερωτήματα για την οδική ασφάλεια. Οι εκπαιδευτικές δράσεις θα συνεχιστούν σε Δημοτικά Σχολεία στη Ναύπακτο και στο Μεσολόγγι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr