background img
banner
banner

Τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός την Κυριακή στη Φανερωμένη

ΧΟΡΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ -Ο π.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, μέσω ανακοίνωσής της, ενημερώνει τον ιερό κλήρο και το χριστεπώνυμο πλήρωμά της ότι, καθώς η αγία Εκκλησία οδεύει προς το τέλος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της προετοιμασίας των πιστών για την Μεγάλη Εβδομάδα, θα τελεστεί ο έκτος και τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός, την Κυριακή 10 Απριλίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης και ώρα 7.00 το απόγευμα, χοροστατούντος του Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου. Στον Ιερό Ναό θα ευρίσκεται μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, Ε’ Νηστειών, η χαριτόβρυτη τιμία χειρ του Αγίου Χαραλάμπους, από το Μέγα Σπήλαιο, προς προσκύνηση και πνευματική ενίσχυση των πιστών.

Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μυλωνάς, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, με θέμα: «ΟΠΟΥ ΕΠΛΕΟΝΑΣΕΝ Η ΑΜΑΡΤΙΑ, ΥΠΕΡΕΠΕΡΙΣΣΕΥΣΕΝ Η ΧΑΡΙΣ».

΄΄Προσκαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί μας να συμμετάσχουν στην ως άνω Ιερά Ακολουθία και να ακούσουν τον Θείο Λόγο, ώστε, αφού προετοιμαστούν πνευματικά και ψυχικά διά της εξομολογήσεως και θείας μεταλήψεως, να προσκυνήσουν το Θείο Πάθος και να λαμπρυνθούν από το Φως της Αναστάσεως!΄΄, τονίζεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr