background img
banner
banner

Το Αίγιο αποχαιρετά τον Κώστα Λαουρδέκη…

ΕΦΥΓΕ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το τοπικό εμπόριο και η Αιγιάλεια θρηνούν την απώλεια ενός αξιόλογου μέλους της τοπικής κοινωνίας, του πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, Κώστα Λαουρδέκη, που έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή την περασμένη Κυριακή. Αγωνιστής της δημοκρατίας, έντονη προσωπικότητα, με ιδέες και προτάσεις για την Αιγιάλεια, κάποιες από τις οποίες μάλιστα… πρόλαβε να υλοποιήσει, ο χαμός του αποτελεί απώλεια για την περιοχή, κυρίως όμως για την αγαπημένη του οικογένεια.

Η μία και μοναδική θητεία του στον Εμπορικό Σύλλογο συνέπεσε με μία άκρως παραγωγική εποχή για το Αίγιο στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Διακρίθηκε για τη μαχητικότητά του και τις πρωτοπόρες ιδέες του, βλέποντας πολύ μπροστά (όπως αποδείχθηκε) από την εποχή. Ήταν αυτός που εμπνεύστηκε το μέτρο της φοιτητικής κάρτας για τους σπουδαστές του ΤΕΙ Αιγίου, από το 2003 που πρωτολειτούργησε το Παράρτημα, δίνοντας κίνητρο για αγορές, στο πλαίσιο των γενικότερων πρωτοβουλιών του για τη στήριξη της τοπικής αγοράς. Χάρη στην διορατικότητά του, ήξερε πως για να παραμείνει σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή, η τοπική κοινωνία οφείλει να τη στηρίζει…

Επί των ημερών του πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις για τα προβλήματα των εμπόρων, για την ανάπλαση του εμπορικού κέντρου, αλλά και δράσεις όπως διεξαγωγή εκθέσεων, διοργάνωση σεμιναρίων κ.λπ.

Διακρινόταν για το εύστοχο χιούμορ και την καλοσύνη του, καθώς και για τις γνώσεις του σε οικονομικό επίπεδο, δεδομένου ότι ήταν Οικονομολόγος. Αποσύρθηκε ηθελημένα γρήγορα από τα τεκταινόμενα στον Εμπορικό Σύλλογο και από τα κοινά της πόλης. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν τα παρακολουθούσε. Αντιθέτως, ανέλυε τα… καλώς αλλά και κακώς κείμενα με τοποθετήσεις του στο διαδίκτυο, πολλές φορές με καυστικό αλλά και ουσιώδη τρόπο.

Η κηδεία του, θα τελεστεί την Τετάρτη 6 Απριλίου, στις 4.30μ.μ. στον ιερό ναό Αγίων Πάντων στο κοιμητήριο Αιγίου. Η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τις 4.15μ.μ.

Η οικογένεια της «Π» θα θυμάται πάντα με χαμόγελο τον Κώστα Λαουρδέκη, έναν άνθρωπο τόσο συνεργάσιμο, δοτικό και πολύτιμο για την Αιγιάλεια. Εκφράζει δε στον οικογένειά του, θερμά συλλυπητήρια.

Ψήφισμα έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου

Μετά την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του πρώην Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Κωνσταντίνου Λαουρδέκη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Εισαγωγικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, εκφράζοντας την λύπη όλου του Εμπορικού Κόσμου της πόλης, αποφάσισε, σε έκτακτη συνεδρίασή του, προχθές Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 13:00 τα κάτωθι: 1.Να παραστεί Σύσσωμο το Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία. 2.Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. 3.Να κατατεθεί στεφάνι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr